Харківська влада закликає не відвідувати мітинги

18.03.2014 07:30 Влада
Голова Харківської облради Сергій Чернов закликав харків'ян та мешканців області поважати точку зору один одного та не піддаватися на провокації.

"Протистояння, що прокотилося хвилею по країні, не обійшло стороною і наш край. Харків'янам довелося заплатити високу ціну, в тому числі й людськими життями.

В даний час дуже важливо зберегти спокій на вулицях, забезпечити законність, правопорядок і недоторканність особистості. Не дивлячись на явні спроби дестабілізувати ситуацію і нагнітання конфлікту, на Слобожанщині не повинно бути місця екстремізму та насильству. Ніякі дії і акції не повинні виходити за рамки Конституції і законності, а також не порушувати норми моралі. Шляхом домовленостей і компромісу можна подолати будь-які розбіжності. Ми зобов'язані чути одне одного, поважати різні точки зору і оцінки того, що відбувається" - йдеться у заяві.

Сергій Чернов закликав жителів Харківщини зберігати спокій та громадський порядок, утримуватися від участі в масових акціях і не піддаватися на провокації, особливо уважно стежити за дітьми, не допускати втягування молоді у конфлікти.

Автор: Администратор сайта