Харківські міліціонери шантажем змушують людей віддавати їм автомобілі

16.05.2013 14:45 Влада
http://donnews.ru http://donnews.ru

Гучне затримання чотирьох співробітників відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків (ВБНОН) Харківського управління міліції.

У середу, 14 травня, їх затримали на гарячому, повідомив прокурор Харкова Євген Попович.

"Це офіцери у званні старший лейтенант і капітани, співробітники відділу з боротьби з незаконним обігом наркотиків. Вчора (у середу) вони були затримані. У їх службових кабінетах були проведені обшуки", - повідомив Попович на брифінгу в четвер, пишуть Подробности.

За його словами, на початку травня в прокуратуру звернувся 35-річний чоловік, який повідомив, що його незаконно затримали і побили співробітники ВБНОНу, доставили його в міське управління міліції, де змусили відмовитися від автомобіля Nissan, загрожуючи інакше притягти до кримінальної відповідальності за нібито знайдені у нього наркотики. Чоловік був змушений написати розписку про те, що нібито продав свій автомобіль і отримав за це гроші.

Дані про це були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий суддя дав дозвіл звернулися на проведення комплексу негласних слідчих дій.

Попович повідомив також, що зараз затримані міліціонери знаходяться в ІТТ, а заявник, потерпілий від їх дій, перебуває на лікуванні, оскільки йому пошкодили шийні хребці. Призначено судово-медична експертиза для визначення тяжкості завданих йому тілесних ушкоджень.

Джерело: Подробности
Автор: Администратор сайта