Харківським чиновникам заборонили купувати машини та урізали зарплати

26.03.2014 09:13 Влада
http://apinews.ru/ http://apinews.ru/
Харківська міська рада затвердила заходи щодо економного та раціонального використання коштів бюджету міста Харкова.

Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 26 березня, на сесії міськради у зв'язку з постановою Кабміну «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету». 

Так, відповідно до рішення, призупинено придбання автотранспортних засобів для службового користування, меблів, мобільних телефонів, ноутбуків, побутової техніки та проведення ремонту службових приміщень (крім приміщень, які знаходяться в аварійному стані). 

Крім того, не допускатиметься збільшення чисельності працівників міської ради, її виконавчих органів, підвідомчих бюджетних установ і організацій. Також встановлено обмеження на максимальний розмір місячної заробітної плати керівних працівників, а зарплата, надбавки, доплати, премії працівникам виплачуватимуться виключно в межах фонду оплати праці, затвердженого у загальному та спеціальному фондах бюджету, або власних доходів, отриманих від здійснення господарської діяльності. 

Також припиняється підготовка проектів нових міських програм або внесення змін до затверджених програм, що потребують додаткового фінансування з бюджету міста Харкова. 

Крім того, вводиться економія енергоносіїв та обмеження на службові відрядження за кордон і в межах України, а також низка інших заходів, спрямованих на ефективне управління бюджетними коштами.

Автор: Администратор сайта