М. Азаров, А. Кінах та футбол завтра в Харкові

14.06.2012 14:54 Влада
У п'ятницю у Харкові Азаров, Кінах та футбол У п'ятницю у Харкові Азаров, Кінах та футбол
З робочим візитом до першої столиці 15 червня приїде Прем'єр-міністр України Микола Азаров, а також президент Українського товариства промисловців та підприємців Анатолій Кінах.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров планує побувати в області та кількох заходах в місті Харків, повідомляє сайт ХОДА.

У програмі візиту – участь Миколи Азарова у церемонії введення в експлуатацію нової компресорної установки на Червонодонецкій компресорній станції, ознайомлення з роботою ДП "Харківський машинобудівний завод "ФЕД" і українсько-російського технопарку "Слобожанщина", а також участь в урочистостях з нагоди Дня медичного працівника.

А також на базі президії Національної академії правових наук України відбудеться круглий стіл “Суспільно-правові проблеми формування і розвитку недержавних суб'єктів сектору безпеки України”. Учасниками заходу стануть президент Українського товариства промисловців та підприємців Анатолій Кінах, президент Національної академії правових наук України Василь Таций, а також представники державних закладів та організацій, що відповідають за суспільну безпеку.

На круглому столі будуть обговорюватися проблеми законодавчою бази і конкурентних ринкових умов розвитку недержавних суб'єктів сектора безпеки України.       

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта