Ремонт моста в Ізюмі закінчать до кінця серпня

18.07.2017 08:55 Влада
Фото: ХОДА Фото: ХОДА
18 липня керівник ХОДА ознайомилася з ходом ремонтних робіт на шляхопроводі.

«Міст довжиною 210 м, один з найбільших в області, не ремонтувався 17 років та знаходився в аварійному стані. Його ремонт – питання надзвичайно актуальне, адже міст розташований на стратегічній автодорозі, яка забезпечує основний зв'язок із зоною АТО, - зазначила керівник області. – Ми знайшли можливість для його відновлення і почали роботи у 2016 році. Плануємо завершити реконструкцію до кінця серпня. Бачимо, що зараз роботи йдуть за графіком. Відповідність їх якості нормативам буде ретельно перевірено».

У Харкові запустили ваучерну програму для переселенців

На даний момент роботи на мосту виконано на 78 %. Для завершення ремонту необхідно влаштувати гідроізоляцію на третій та четвертій прогоновій будові зліва, покласти два шари асфальтобетону, пофарбувати конструкції прогонових будов мосту.

Також під час робочої поїздки голова ХОДА ознайомилася з ходом ремонтних робіт на ділянці автомобільної дороги Київ – Харків – Довжанський, що проходить у межах міста Ізюм.

«Мешканці міста неодноразово зверталися з проханням зробити капітальний ремонт дороги, який не проводився протягом 30 років. Вона була у жахливому стані. Ми знайшли можливість у цьому році виділити кошти на відновлення дороги. Важливо, що це не ямковий, а повноцінний капітальний ремонт: укріплюється основа дороги, вкладаються два шари асфальтобетону. Вже у вересні у місті буде нова і якісна дорога», - розповіла Юлія Світлична.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта