Сучасний фізкультурно-оздоровчий комплекс з'явиться у Краснограді

23.10.2017 08:35 Суспільство
Фото: прес-служба Харківської облради Фото: прес-служба Харківської облради
У місті будується багатофункціональний фізкультурно-оздоровчий комплекс Красноградської дитячо-юнацької спортивної школи.

Двоповерховий комплекс, загальною площею у півтори тисячі квадратних метрів, буде призначений для проведення масових оздоровчих навчально-тренувальних та спортивних заходів з міні-футболу, баскетболу, волейболу, тенісу, бадмінтону, загальної фізичної підготовки.

З обласного бюджету на будівництво виділено 5 мільйонів гривень, які планують освоїти цього року. А з наступного року районна влада буде шукати нові джерела фінансування для того, щоб відкрити фізкультурно-оздоровчий комплекс до Дня міста Краснограда, повідомили у прес-службі Харківської облради.

На території загальноосвітньої школи ім. О.І. Копиленка протягом місяця планується встановлення спортивного майданчику із синтетичним покриттям. Фінансування об’єкта на рівні 1 млн 418 тис грн, з них 1 млн – обласні кошти, решта – внесок районного бюджету.

Трьох керівників звинуватили у хабарі на двісті тисяч гривень за зупинку

Ще один майданчик із синтетичним покриттям поблизу Красноградского колледжу ХГПА був зведений за допомоги GIZ протягом трьох тижнів.

Олександр Ушаков

Автор: Менеджер сайта