«Харківобленерго» підсилилося новою спецтехнікою (фото)

13.01.2024 15:15 Всі Новини
Фото: пресслужба «Харківобленерго» Фото: пресслужба «Харківобленерго»

У рамках надання технічної допомоги AT «Харківобленерго» отримало від Фонду енергетичної підтримки України спецтехніку.

Десять автовишок з висотою підйому 18, 23 і 34 метри, побудовані на базі шасі Iveco, уже в роботі, повідомляє «Слобідський край». 

П'ять одиниць техніки надійшли до Нового року, ще п'ять – цього тижня. Протягом найближчих місяців товариство гарантовано отримає ще 13 автопідйомників у рамках підписаної угоди.

Автодрабини

Iveko від Фонду підтримки

«Такі поставки дуже важливі для нас. Вони дають можливість замінити знищену, пошкоджену або втрачену внаслідок бойових дій спецтехніку підприємства. Ми вдячні Фонду та усім міжнародним партнерам, які роблять до нього внески, за підтримку «Харківобленерго» та відповідно зміцнення енергетичної стійкості регіону», – зазначили у товаристві.

Автопідйомники будуть працювати у Харківському та Лозівському високовольтних районах електричних мереж (РЕМ), міських електромережах, у РЕМах області та Харкова.

Автодрабини

Техніка призначена для Харківського та Лозівського РЕМів

Нагадаємо, у Харкові енергетики АТ «Харківобленерго» відремонтували повітряну лінію електропередачі і заживили 46 приватних володінь та 8 юридичних споживачів, які були знеструмлені внаслідок нічного ракетного удару 10 січня.

Автор: Дмитро Саломанка