У Харкові судитимуть горе-матір, яка покинула доньку одну в квартирі без їжі та води

16.02.2024 14:50 Всі Новини
Фото: Харківська обласна прокуратура Фото: Харківська обласна прокуратура

У місті Харків матір, яка залишила свою дворічну доньку без їжі та води в квартирі на 12-му поверсі, будуть судити.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на Харківську обласну адміністрацію.

За даними слідства, 19-річна мати пішла в гості до свого коханця та залишила свою маленьку доньку одну. Дитина була одна три дні, а саме – з 30 серпня до 2 вересня 2023 року.

Донька, яка з народження має проблеми із серцем, перебувала в антисанітарних та небезпечних умовах, з вільним доступом до газової плити та вікон. Обвинувачена навіть не врахувала, що житлові квартали Харкова постійно перебувають під ворожими обстрілами.

Дівчинку врятували сусіди, які зреагували на плач дитини та звернулись до правоохоронців. Наразі дівчинка в безпеці та проживає з родичами.

Справу передали до Ленінського районного суду міста Харків. Частина 1 статті 135 КК України передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до двох років або позбавлення волі на такий же строк.

Нагадаємо, що молодшому брату, якому вже інкриміновано наведення російської ракети по Грозі, оголосили підозру ще в державній зраді.

Раніше ми писали, що російський агент під псевдонімом «Лексус» «зливав» ворогу оборонні позиції українських військ на кордоні з рф.

Автор: Валерія Ткаленко