Усі Пункти Незламності на Харківщині будуть забезпечені швидкісним інтернет-зв’язком

17.10.2023 22:01 Всі Новини
Пункт Незламності Пункт Незламності

Усі Пункти Незламності у Харківській області мають бути забезпечені оптоволоконним підключенням до мережі Інтернет або станціями Starlink.

Таке доручення отримали сьогодні на апаратній нараді в ХОВА очільники районних військових адміністрацій, повідомляє «Слобідський край».

Прискорити роботу з облаштування всіх Пунктів Незламності в регіоні та підготувати їх до осінньо-зимового періоду мають відповідні служби. Особливо це стосується деокупованих територій Харківщини. 

Як повідомили в ХОВА, станом на сьогодні в області розгорнуто 916 Пунктів Незламності, з них 459 – військовими адміністраціями всіх рівнів та органами місцевого самоврядування; 63 – підрозділами ГУ ДСНС у Харківській області; 12 – на базі залізничних вокзалів; 382 – на базі об’єктів ритейлу та відповідального бізнесу. Також у готовності до відкриття перебуває 11 мобільних Пунктів Незламності.

З розгорнутих Пунктів Незламності наразі в цілодобовому режимі працює 154, ще 762 – за графіками, визначеними Комісіями з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. В разі аварійного відключення електропостачання або опалення більш ніж на 3 години всі Пункти Незламності будуть переведені у цілодобовий режим роботи.

Всі Пункти Незламності забезпечені електрогенераторами та засобами автономного опалення для обігріву. 

Як ми писали, харківські Пункти Незламності обладнані генераторами та мають безкоштовний Інтернет. 

Нагадаємо, У Харківській області Пункти Незламності готуються приймати людей.

Головні новини Харківська область читайте в нас на сайті. 

Автор: Дмитро Саломанка