Колгоспники та бізнесмени. Хто служить у Слобожанській бригаді Нацгвардії (ФОТО)

14.05.2015 13:15 Новини
Фото Тетяна Василець Фото Тетяна Василець
П’ята окрема Слобожанська бригада Національної гвардії України прибула на ротацію.

Кадрових військових та резервістів із четвертої та п’ятої хвиль мобілізації чекає двотижневий відпочинок.

До цього три місяці бригада дислокувалася майже по всій лінії розмежування в зоні АТО. Наші військові виконували завдання на блокпостах у Луганській та Донецькій областях, охороняли громадський порядок у Слов’янську, Краматорську, Красному Лимані та інших населених пунктах. Основна маса людей в бригаді - кадрові офіцери, з ними пліч-о-пліч служили мобілізовані.

- У наших підрозділах служать люди від звичайних колгоспників, охоронців до солідних бізнесменів і підприємців. Радує командування частини те, що, зокрема, мобілізовані з останньої хвилі більш патріотично налаштовані й готові виконувати завдання за будь-яких умов, - розповів заступник командира бригади по роботі з особовим складом Олександр Росляков.



На чоловіків чекали рідні та близькі

Для Слобожанської бригади це вже п’ята ротація. Виконувати службові завдання в зоні АТО вона почала з 30 квітня 2014 року.

Як запевнив командир військової частини № 3005 Юрій Макарчук, усі військові, які повернулися з ротації, отримають згідно із законодавством статус учасника АТО і відповідні пільги.

Читайте також: Слобожанська бригада Національної гвардії України прибула на ротацію (ФОТО)

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта