Понад десятеро дітей поранені, одна дитина загинула за добу на Донбасі - РНБО

30.07.2014 09:47 Суспільство
http://hi.dn.ua/ http://hi.dn.ua/
За 29 липня від вибуху бомби та обстрілу автобуса загинула одна дитина, більше десяти отримали поранення.

29 липня від вибуху міни в Артемівському районі Донецької області постраждали 8 дітей, повідомили у Інформаційному центрі РНБО.

“Учора близько 23.00 в селі Берестове Артемівського району стався вибух. Від міни, яку залишили відступаючі терористи, загинула жінка і отримали поранення різного ступеня тяжкості 8 дітей, у тому числі річне немовля. Військові медики одразу надали невідкладну допомогу дітям та доправили їх до лікарні”, — йдеться у повідомленні.

Читайте також: ХАРКІВСЬКИЙ ПРИКОРДОННИК ЗАГИНУВ НА ЛУГАНЩИНІ ЗА ТРИ ДНІ ДО ВІДПУСТКИ (ФОТО)
                      ХРОНІКА АТО ЗА 29 ЛИПНЯ. УКРАЇНСЬКА АРМІЯ ЗМІНЮЄ ТАКТИКУ, ЄС УВОДИТЬ САНКЦІЇ
                      МЕШКАНЦІ ДОНБАСУ БОЯТЬСЯ ПОВЕРТАТИСЯ ДОДОМУ. РОЗПОВІДЬ МЕШКАНКИ ЛУГАНЩИНИ

Також в РНБО підтвердили, що терористи обстріляли автобус та вбили дитину. Про це під час брифінгу повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко. Уперше цю інформацію подав у своєму Фейсбуку координатор групи "ІО" Д. Тимчук. Він зазначив, що вчора на ділянці траси Донецьк - Волноваха бойовики "ДНР" розстріляли мікроавтобус з дітьми, яких евакуювали з дитячих будинків Донбасу. Д. Тимчук зазначав, що одна дитина загинула.

“Підтвердилась інформація про те, що вчора терористи вбили дитину, ще 10 осіб поранили. Сталося це під час обстрілу автобуса, на якому мешканці Донецька намагалися виїхати у безпечний район”, — повідомив Андрій Лисенко.

Він надав аудіозапис розмов терористів. Із запису свідчить, що подія сталася поблизу Тореза в темний час доби. Терористи ймовірно не знали, кого перевозили в автобусі.

Джерело: УНН
Автор: Администратор сайта