Як COVID-19 змінив навчання у школах Харківщини

24.01.2022 17:05 COVID-19
Як COVID-19 змінив навчання у школах Харківщини Як COVID-19 змінив навчання у школах Харківщини
Через нові випадки коронавірусу 11 шкіл у Харківській області перебувають на дистанційному навчанні, 32 школи навчаються змішано та дві – на карантині.

Як повідомляє ХОДА, на дистанційне навчання через COVID-19 переведені такі школи: Барвінківська гімназія № 1, Капитолівський ліцей Оскільської громади, Охоченський ліцей Старовірівської громади, Слобожанський ліцей № 1 Слобожанської ТГ, Красноградський ліцей № 1 та Зорянська гімназія Красноградської ТГ, Андріївський ліцей Великобурлуцької ТГ, Васищевський ліцей Безлюдівської ТГ, Старосалтівський ліцей № 1, Краснокутський ліцей, Первомайський ліцей № 6.

У деяких школах області більшість класів знаходяться на дистанційному навчанні. Так, на онлайн формат перейшли  5-11 класи Валківського ліцею імені Масельського, Козіївського ліцею Краснокутської громади. А в Есхарівському ліцеї Новопокровської ТГ на “дистанційці” зараз навчаються 1, 3, 4, 6-11 класи.

Читайте також: Перші випадки «Омікрону» виявили у Харківській області

У Борівській ЗОШ № 1 на дистанційне навчання переведений один клас, у Красноградському ліцеї № 2 – два класи, у ліцеї № 5 – три класи, у Петрівському ліцеї Наталинської ТГ – два класи,  у Зміївському ліцеї № 1 – два класи, у Хотімлянському ліцеї Старосалтівської ТГ – один клас, у Куп'янському ліцеї № 5 – чотири класи, у Площанському ліцеї Великобурлуцької громади – один клас, у Русько-Лозівському ліцеї Дергачівської ТГ – два класи, у Будянському ліцеї Південноміської ТГ – три класи, у Лизогубівському ліцеї – один клас та Безлюдівському юридичному ліцеї Безлюдівської ТГ – два класи. В Ізюмських ліцеях № 1 та № 2 – по одному класу, а в ліцеї № 10 – два класи. У Липчанівському ліцеї Куньєвської ТГ – один клас. У ліцеях № 2 та № 5 Первомайської ТГ – сім класів, у Миронівській філії Біляївської ТГ – один клас. У Берецькому ліцеї Олексіївської ТГ – один клас.

На самоізоляції перебувають по три класи у Пономаренківському та Роганському ліцеях Роганської громади. У Пересічанському ліцеї Солоницівської ТГ – один клас, у Елітнянському ліцеї Вільхівської ТГ – два класи, у Нововодолазькому ліцеї № 1 – один клас, у Циркунівському ліцеї – один клас, у Краснокутському та Мурафському ліцеї Краснокутської громади – два класи, у Коломацькому ліцеї – один клас.
За рішенням комісії ТЕБ та НС до 28 січня освітній процес припинений у двох навчальних закладах Ізюма – ліцеї № 3 та ліцеї № 4.