На «Барабашово» прийнятий ряд антикризових заходів для підприємців

24.03.2020 16:55 COVID-19
Фото: business.site Фото: business.site
На ТЦ «Барабашово» прийнято цілу низку антикризових заходів – значне зниження орендної ставки, перехід у режим «склад» і додаткові можливості для електронної торгівлі.

За словами адміністрації торговельного центру мета всіх цих заходів – максимально пом'якшити економічні наслідки кризи для підприємців ринку.

– Сьогодні дуже важливо підтримати підприємців, – зазначає комерційний директор ТЦ «Барабашово» Олександр Макаренко. – Допомога потрібна сьогодні, зараз. Саме тому адміністрація торговельного центру прийняла непросте рішення: «Барабашово» працює в «складському режимі». Це рішення дозволить підприємцям не тільки зберегти свій бізнес, а й в максимально короткі терміни відновити позиції після скасування карантину.

 «Складський режим» означає збереження товару орендаря, безперешкодний доступ підприємців до товару для забезпечення інтернет-продажу і виконання окремих оптових продажів за попереднім замовленням. Як відзначають в адміністрації торговельного центру, пільгова орендна ставка значною мірою допомагає нівелювати втрати по зниженню купівельного потоку і відсутності роздрібного покупця. Також на «Барабашово» заявили про початок реалізації антикризового маркетингового плану. Вже сьогодні розробляються шляхи відновлення обсягів купівельних потоків, забезпечення мінімального і середнього чека, залучення ресурсів купівельного стимулювання.

Відзначимо, що сьогодні на «Барабашово» продовжує реалізовуватися план «Бар'єр» – комплекс профілактичних та дезінфекційних заходів.

Нагадаємо, що за спільною ініціативою народного депутата України Олександра Фельдмана і ПрАТ «Концерн АВЕК і Ко» десятки автобусів продовжують безкоштовно допомагати харків'янам з вирішенням транспортного колапсу. За кілька днів ці автобуси здійснили майже тисячу рейсів. А в рамках спільного з Харківською обласною державною адміністрацією проекту харків'яни та жителі області, які не змогли потрапити додому до скасування міжобласного сполучення, нарешті побачили свої сім'ї.

Читайте також: Робота і карантин. Як уберегтися від вірусу та заробити на життя