Ще дві громади Харківщини потрапили у «червону» зону

29.03.2021 17:00 COVID-19
Фото interfax.ru Фото interfax.ru
Перевищення показників захворюваності для визначення регіонів зі значним поширенням COVID-19 сьогодні, 29 березня, виявили в Люботинській та Богодухівській територіальних громадах Харківської області.

Під ознаки  «червоної» зони карантину потрапили Люботинська та Богодухівська ТГ. Про це «Слобідському краю» розповіла директорка Харківського обласного лабораторного центру Любов Махота. Рішення про посилення  карантинних обмежень у цих громадах має прийняти комісія з питань техногенно-екологічної  безпеки та надзвичайних ситуацій. 

Читайте також Три громади Харківської області опинилися у «червоній» зоні карантину

Станом на 16.30 засідання місцевої КТЕБ розпочали у Богодухівській міськраді. За словами голови громади Володимира Бєлого, які обмеження запрацюють у громаді, буде відомо після обговорення.

– Транспорт транзитний обмежувати точно не будемо. Щодо роботи місцевого транспортного сполучення, зараз готуємо пропозиції та будемо обговорювати. Щодо шкіл, то місцеві школярі вже повернулися з канікул та відсьогодні приступили до навчання у дистанційній формі, – повідомив Володимир Бєлий.

Автор: Олеся Скачко