Голова "Турбоатому" про вихід з ПР: подальших політичних планів не маю

28.02.2014 08:40 Економіка
Фото Тетяни Василець Фото Тетяни Василець
Директор ВАТ "Турбоатом", член Партії регіонів, Віктор Суботін у понеділок написав заяву про вихід з лав партії та фракції Партії регіонів у Харківській облраді.

- Рішення очевидне у зв'язку із ситуацією у країні, - заявив Віктор Суботін. - Я зробив таку оцінку і відповідно прийняв таке рішення. Поки не маю подальших політичних планів. Скажу відверто, коли працівники "Турбоатому" стабільно отримують зарплатню, їм все одно, яку партію представляє керівник підприємства.

Нагадаємо, сьогодні Віктор Суботін розповів, що трудовий колектив сформував добровільні дружини. Виставлені пости робітників.

- До загонів самооборони входять 50 працівників. Це люди, які по змінах чергують у неробочий час. Хочеться, аби з понеділка у дружинниках відпала потреба, - відзначив Віктор Суботін. - Коли у країні неспокійно, існують сили, які на цьому тлі переслідують власні інтереси. Є такі елементи і на заводі. Останні два тижні вони активізувалися. Ми отримали інформацію, що наші колишні співробітники збираються збурити колектив.

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта