Індустріалбанк призначив куратора Харківської області

13.02.2018 13:05 Економіка
Фото:http://industrialbank.ua Фото:http://industrialbank.ua
Один із найдосвідченіших банків незалежної України запроваджує інститут віце-президентів – уповноважених представників банку, які працюватимуть у центральних областях країни.

Першим на посаду віце-президента банку призначили Олександра Гусарова, який опікуватиметься Харковом і Харківською областю. У нашому краї Індустріалбанк почав працювати з минулого грудня після злиття з Експрес-банком. Жителям області, а особливо працівникам залізниці, він дуже знайомий.

У п’ятницю 9 лютого у Харкові про призначення депутата Харківської обласної ради VI і VII скликань, Голови постійної комісії із забезпечення прав людини, свободи слова та інформації Харківської обласної ради Олександра Гусарова на новий пост оголосив Голова Правління Індустріалбанку Михайло Букрєєв.

Північний схід України є одним з найважливіших у стратегічному розвитку Індустріалбанку. Ми раді, що зараз, коли Індустріалбанк вперше після об'єднання з Експрес-банком виходить в Харківську область, Олександр Гусаров, як людина з унікальним розумінням проблем і можливостей регіону, стане віце-президентом банку і прийме виклики, які стоять перед нашою командою, прокоментував призначення Михайло Букрєєв. Харківська область серед лідерів за рівнем соціально-економічного розвитку, рівнем ділової активності. Багато представлених у регіоні підприємств переорієнтують свої потужності, проводять модернізацію, і досвід Індустріалбанку в частині фінансування бізнесу, надання фінансових послуг для забезпечення розрахунків за зовнішньоекономічними контрактами може стати надійною базою для розвитку області. Нам є що запропонувати клієнтам.


Олександр Гусаров став віце-президентом Індустріалбанку у Харківському регіоні.

У свою чергу Олександр Гусаров розповів про перші свої кроки на новій посаді.

Завдань перед нами стоїть багато. Команда Індустріалбанку потужна, має досвід обслуговування компаній у сфері важкого машинобудування, роботу в інших великих проектах. Цей досвід будемо переносити й на Харківщину, розповів Олександр Гусаров. Дійсно, Харківщина є одним із найбільших індустріальних центрів країни. Будь-яка інвестиційна діяльність, яка сприяє розвитку інвестиційного клімату і розвитку бізнесу, потребує інструментів, які допомагатимуть налагоджувати комунікацію між зацікавленими сторонами. Саме таким інструментом і є Індустріалбанк. А для роботи в тісному контакті з клієнтом і запроваджено інститут віце-президентства. Я бачу великий потенціал для динамічної та ефективної роботи.
Олександр Гусаров також додав, що, крім індустріальної сфери, малого та середнього бізнесу, цікаві та корисні банківські продукти Індустріалбанк має і для сільськогосподарських підприємств області.


Довідка

Індустріалбанк (м. Запоріжжя), заснований в 1990-му, — універсальний банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Його мережа налічує 104 відділення у 23 областях України та 319 банкоматів по всій країні. У Харківській області фінансова установа має шість відділень, зокрема у Харкові, Лозовій, Люботині та Куп’янську-Вузловому.

Читайте також: Електронне лікування. Паперові лікарняні замінять на цифрові реєстри

Максим ГРЕК