Харківський БТР-4 поїде на виставку в Африку

28.01.2013 11:27 Економіка
http://www.kharkovforum.com http://www.kharkovforum.com

Державне підприємство «Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О.О. Морозова» у складі Державного концерну «Укроборонпром» представить на міжнародній виставці озброєнь і військової техніки «IDEX 2013», яка відбудеться 17-21 лютого 2013 року в м. Абу-Дабі (Об'єднані Арабські Емірати), основний бойовий танк «Оплот» і бронетранспортер БТР-4МВ.

Довідка. Основний бойовий танк «Оплот» є бойовий гусеничної машиною, що має високу вогневу міць, надійний захист та високу рухомість. Танк призначений для ураження вогнем усіх видів наземних (надводних) і низколетящих на малих швидкостях повітряних цілей в умовах вогневого протидії супротивника. 

Бронетранспортер БТР-4МВ - представник сімейства машин БТР-4. Основною відмінністю від попередніх моделей є наявність в базовому виконанні третього рівня балістичного захисту і зміненої конфігурації корпусу виробу, яка дозволяє встановлювати додаткові види захисту (в тому числі керамічну і динамічну) із забезпеченням четвертого і п'ятого рівнів у відповідності зі стандартами НАТО. Крім того, в кормовій частині бронетранспортера встановлена апарель, яка дозволяє не тільки збільшити швидкість посадки і висадки десанту, але і дозволяє використовувати бронетранспортер в якості перевізника великогабаритних вантажів, таких як додаткові боєкомплекти, запчастини і т.д.

Автор: Администратор сайта