Квиток на електропоїзди Hyundai можна придбати онлайн з 10 % знижкою

01.04.2015 06:31 Економіка
Відкрито продаж квитків на швидкісні поїзди категорії «Інтерсіті +» зі знижкою.

Оформляючи в ПриватБанку електронні квитки на електропоїзди Hyundai в напрямку туди й назад, покупець отримає знижку в розмірі 10 % від вартості проїзду.

«Нова можливість зекономити на поїздці зробить купівлю квитків через ПриватБанк не тільки швидкою та зручною, але й вигідною, – зазначає керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – Сьогодні в Україні кожен третій електронний квиток на поїзд продається через ПриватБанк. Ми не тільки надаємо можливість купити квиток, але й консультуємо клієнтів, забезпечуємо підтримку від моменту бронювання місця до посадки у вагон».

Як уточнили в банку, знижки в разі одночасної купівлі квитків на експрес в обидва боки діють у будь-який день тижня та будь-яку пору року. Продаж квитків відкривається за 45 діб до дати відправлення поїзда, електронний квиток з QR-кодом дає право проїзду в поїзді без обміну на паперові квитки.

У ПриватБанку купити електронні квитки на будь-які залізничні напрямки можна через 12 000 терміналів самообслуговування та в 2 500 відділеннях ПриватБанку по всій України. Також купить залізничний квиток на час свят можна на спеціальному сайті bilet.pb.ua та через Приват24 в режимі одного кліку.

Окрім залізничних, через ПриватБанк можна швидко та зручно придбати квитки на автобус і літак у будь-якому напрямку по Україні та за кордон.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта