На трьох заводах Харківщини — звільнення

19.03.2014 09:30 Економіка
http://www.salon.donetsk.ua http://www.salon.donetsk.ua

Як повідомили у Харківському обласному центрі зайнятості, звільнення не пов’язані з політичною ситуацією в країні.

Як повідомив “СК” директор Харківського обласного центру зайнятості Володимир Міненко, за останній час не було зафіксувано аномального потоку безробітних, що втратили роботу у зв’язку з останніми подіями в країні.

- Масових звільнень з підприємств, установ та організацій, які призвели до суттєвого погіршення ситуації на регіональному ринку праці, на цей час не зафіксовано, - запевняє Володимир Міненко.

Тим не менше, у службі зайнятості після звільнення зареєструвалося 38 колишніх працівників ВАТ «Ізюмський тепловозоремонтний завод», 26 працівників із ДП «Завод імені В. О. Малишева» та 23 людини із ПАТ «ХТЗ».

- Але процес їх вивільнення був запланований протягом 2013 року, бо на ВАТ «Ізюмський тепловозоремонтний завод» триває процес ліквідації, на ДП «Завод імені В. О. Малишева» і ПАТ «ХТЗ» відбувається незначне скорочення штату, - пояснює директор Центру зайнятості.

Також на початку березня Центр зайнятості отримав списки про проведення скорочення штатів у районних відділах міліції Валківського, Ізюмського, Куп’янського, Нововодолазького, Первомайського та Сахновщинського районів та Київського і Ленінського районних відділах м. Харкова, а також про реорганізацію в ГУ МВСУ в Харківській області – 165 осіб, ХМУ ГУМВС України в Харківській області – 280 осіб. Як пояснили у Центрі зайнятості, реорганізація передбачає, що ці люди або будуть скорочені, або переведені до якихось інших підрозділів.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта