Перший сміттєпереробний комплекс у Харківській області відкриють наприкінці 2015 року

13.02.2015 09:24 Економіка
фото прес-служби ХОДА фото прес-служби ХОДА
З початку будівництва освоєно коштів в сумі 20 млн. 946 тис. грн. Загальна кошторисна вартість проекту складає – 50 млн. 614 тис. грн.

На об'єкті підрядною організацією вже виконані роботи по улаштуванню котловану. На стадії завершення противофільтраційний екран котловану, змонтовано каркас з покрівлею виробничого корпусу, збудовано будівлю контрольно-пропускного пункту, будівлі пожежного та фільтраційного резервуарів, а також виконано роботи з зовнішнього електропостачання об’єкту, облаштування під’їзної дороги, внутрішньомайданчикових доріг з щебеню та залізобетонних плит тощо.

На даний час замовником та генеральною проектною організацією здійснюються заходи щодо виділення першого пускового комплексу із складу проекту «Будівництво Комплексу по управлінню комунальними відходами в м. Богодухові».

У 2015 році, за умови здійснення фактичного фінансування, на об’єкті планується в повному обсязі завершити роботи по першому пусковому комплексу, а саме, виконати роботи по виробничому корпусу, облаштуванню котловану та інженерних мереж з благоустроєм території.

Введення першого пускового комплексу в експлуатацію заплановано у ІІІ кварталі 2015 році.

Довідка. Замовник будівництва Комплексу по управління комунальними відходами в м. Богодухів - Департамент капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації. Генпідрядник - ТОВ «СП Ековтор». Площа будівлі комплексу - 2268 м.кв., площа покриття комплексу - 10753 м.кв.
Проектна потужність – 7800 тонн на рік переробки та сортування твердих побутових відходів.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта