Плани SHELL на Харківщині: бурити далі поки не будуть

03.04.2014 13:58 Економіка
http://telegraf.com.ua/ http://telegraf.com.ua/
У «SHELL» не змогли відповісти, чи планується розпочати буріння третьої розвідувальної свердловини в Харківській області.

Як сьогодні розповів керівник представництва SHELL в Україні Грехем Тайлі, поки що мова не йде про перехід до комерційного видобутку газу в Україні. Ще не завершена низка експертиз, а також компанія досі не має всіх необхідних дозволів.

Лише після вирішення цих питань, а також переговорів з “Укргазвидобуванням” можна буде вести мову про наступні дії.

- Компанія SHELL має плани, і, звичайно, ми зацікавлені в тому, щоб прискорити реалізацію цих планів. Проте, у першу чергу нам потрібно переконатися в тому, що всі роботи будуть здійснені безпечно і ми не нанесемо збитків місцевому населенню та екології. Тому поспішати ми не будемо, - сказав Грехем Тайлі. - Ми співпрацюємо з Урядом та обласною адміністрацією на предмет того, як прискорити отримання різноманітних дозволів та допусків на виконання робіт. Якщо нам вдасться прискорити цей процес, то це допоможе швидше перейти до наступного етапу роботи.

Грехем Тайлі зазначив, що питання буріння третьої розвідувальної свердловини також треба буде обговорювати з “Укргазвидобуванням”. Поки ці переговори не відбудуться, говорити про нову свердловину зарано.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта