П'ять БТР заводу Малишева замовила Індонезія

24.01.2014 14:50 Економіка
http://www.radiosvoboda.org/ http://www.radiosvoboda.org/
Контракт на харківські БТР має бути підписаний у І кварталі 2014 року.

"22 січня 2014 р. ДГЗП "Спецтехноекспорт", яке входить до складу ДК "Укроборонпром", виграло тендер Міністерства оборони Індонезії на поставку для потреб індонезійських ВМС партії бронетранспортерів БТР-4 у кількості 5 одиниць", - йдеться в повідомленні ДК "Укроборонпром", пише РБК-Україна.

Очікується, що відповідний контракт буде підписано в першому кварталі поточного року.
У серпні 2013 року делегація Міністерства оборони Індонезії під час офіційного візиту в Україну ознайомилася з випробуваннями БТР-4 на одному з українських полігонів. Індонезійські військові дали високу оцінку тактико-технічним характеристикам і можливостям новітнього українського бронетранспортера.

Як повідомлялося раніше, український бронетранспортер БТР-4 за версією впливового міжнародного журналу Army Technology увійшов в десятку кращих бронетранспортерів світу за показниками захисту, вогневої потужності та мобільності.

БТР-4 - бронетранспортер розробки ДП "Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О.морозова", прийнятий на озброєння Збройних Сил України, серійно виробляється на ДП "Завод імені В.о.малишева".

Джерело: РБК-Україна
Автор: Администратор сайта