Український банк увійшов до рейтингу найкращих світових банків

16.03.2015 15:09 Економіка
ПриватБанк п’ятий рік поспіль визнано найкращим українським банком у рейтингу найкращих банків Центральної та Східної Європи, що укладається американським журналом Global Finance.

11 березня в Нью-Йорку журнал Global Finance назвав найкращі банки країн Центральної та Східної Європи в рамках глобального рейтингу World's Best Banks 2015. Як повідомляється на сайті журналу, в України найкращим банком року став ПриватБанк.

В ексклюзивному рейтингу World's Best Banks 2015, що буде опубліковано в травневому випуску Global Finance, найкращі банки різноманітних регіонів світу вибирає спеціальна команда експертів, у яку входять як редактори журналу, фінансові аналітики, так і керівники компаній – клієнти банків. У рейтингу цього року брали участь провідні банки з 21 країни регіону.

«Банківські ринки по всьому світі кардинально змінюються під тиском нового регуляторного середовища та умов, що змінюються. Глобальні гравці знижують свій вплив на регіони та виробничі ланцюжки, у той час як регіональні та місцеві гравці все активніше виходять за межі своїх внутрішніх ринків, – каже видавець Global Finance Джозеф Джіаррепуто. – Ми вибирали банками року перш за все ті банки, що глибоко віддані своїм ринкам і розуміють специфічні потреби клієнтів».

Критерії вибору переможців World's Best Banks 2015 включали такі показники: зростання активів, доходності; якість обслуговування клієнтів; конкурентні тарифи та впровадження інноваційних продуктів. ПриватБанк за всіма показниками було визнано абсолютним лідером в Україні.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта