В Харківській області відремонтують дороги на суму близько 12 млн гривень

17.06.2015 09:05 Економіка
Фото: imperiya.in.ua Фото: imperiya.in.ua
У 2015 році за рахунок коштів обласного бюджету заплановано проведення капітального та поточного ремонту вулиць і доріг комунальної власності у Харківській області.

Як повідомив заступник голови обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко, в 2015 році за рахунок коштів обласного бюджету заплановано проведення капітального та поточного ремонту вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Харківської області загальною вартістю 12,1 млн гривень. 

Департаментом капітального будівництва облдержадміністрації укладено договір підряду на виконання робіт у м. Первомайський на капітальний ремонт проспекту 40 років Перемоги на ділянках: міськвиконком - проспект Революції (6 мікрорайон) та проспекту Революції від будівлі № 7 до проспекту 40 років Перемоги. Євгеній Шахненко повідомив, що загальна вартість договорів становить 1,683 млн гривень.

Також укладено договори на виконання робіт з поточного ремонту доріг по вул. Попруденко, вул. Куйбишева, вул. Тельмана, вул. Осипенко, вул. Завірюхи в смт Сахновщина Харківської області. Загальна вартість укладених договорів становить 476 тис. гривень, - підкреслив заступник голови обласної державної адміністрації.

За словами чиновника, виконання робіт розпочнеться найближчим часом.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта