Вкладникам "Дельта Банку" починають виплачувати кошти

10.06.2015 13:41 Економіка
11 червня стартують виплати коштів вкладникам АТ «Дельта Банк» за договорами, строк дії яких закінчився до 3 березня 2015 року, а також власникам поточних і карткових рахунків Дельта Банку.

Як повідомила прес-служба ПриватБанку, згідно з рішенням Фонду гарантування вкладів фізичних осіб у будь-якому відділенні ПриватБанку отримати свої кошти зможуть вкладники Дельта Банку, які під час оформлення вкладу зазначили місце реєстрації проживання за паспортом у Волинській, Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Херсонській і Чернівецькій областях. Також у відділеннях ПриватБанку буде здійснюватися виплата коштів і нерезидентам – клієнтам АТ «Дельта Банк».

У відділеннях ПриватБанку клієнти Дельта Банку зможуть отримати свої кошти готівкою або зарахувати їх на пластикову картку, а також вони можуть відразу ж розмістити їх на новий депозит на одних з найбільш привабливих умовах на ринку. Для отримання компенсації достатньо пред’явити паспорт. Максимальний розмір гарантованої до відшкодування суми, включаючи проценти, становить 200 тис. грн.

Більшість відділень ПриватБанку обслуговують клієнтів не тільки в робочі дні, а й у суботу.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта