Як посміхатися на всі 32 і не соромитися своєї посмішки?

Promo
18.08.2021 10:27 Корисно
На жаль, далеко не кожен може похвалитися білосніжною посмішкою. Генетика, часте вживання кофеїну і газованих напоїв, відсутність належної гігієни — все це призводить до того, що зубна емаль жовтіє. Проте одна лише відбілююча паста тут мало допоможе, тож потрібна важка артилерія.

Щоб без утисків посміхатися, варто спробувати таку процедуру, як відбілювання зубів у клініці «Оксфорд Медікал». За 40 хвилин ви станете власником голлівудської посмішки і зможете забути про будь-які обмеження.

Відбілювання шкодить зубам: міф чи реальність?  

Звичайно, якщо йдеться про народні рецепти, які повсюдно поширені на різних форумах, це шкідливо. Необережне домашнє відбілювання тим, що попадеться під руку (найчастіше це сода і спирт), шкодить зубній емалі, посилює наявну ситуацію, до того ж стає причиною появи нових проблем. Тому ви зробите гірше тільки собі, якщо виберете «народне» і «натуральне». 

Інша справа — професійні процедури з доведеною ефективністю, які виконуються на спеціальному обладнанні, перевіреним препаратом. Наприклад, велику популярність отримало відбілювання за допомогою лампи Beyond: 

  • дозволяє освітлити емаль до 8 тонів; 
  • жодних больових відчуттів у процесі; 
  • тривалість процедури часто не перевищує 40 хвилин.  

Особливості маніпуляцій визначаються індивідуально, бо залежать від бажаного ефекту і вихідних даних. 

Кому точно не підійде процедура?

Зробити професійне відбілювання вийде лише тим, хто має здорові зуби. В іншому випадку спочатку доведеться зайнятися лікуванням. Також процедура не підходить для вагітних, годуючих мам, дітей до 18 років і пацієнтів, які носять брекети. Якщо таких протипоказань немає, у вас є всі шанси отримати ідеальну голлівудську посмішку. 

Не забувайте, що отриманий ефект потрібно зберігати як можна довше. Тому поставте за правило якісно доглядати за ротовою порожниною і дотримуватися рекомендацій щодо харчування.

Автор: Олена Загребельна