Як вибрати гель для брів?

Promo
04.06.2021 10:45 Корисно
Доглянутий зовнішній вигляд створює мінімум деталей: рівномірний тон обличчя, охайна зачіска, сяюча усмішка, виразні та окреслені брови. Незамінний засіб у кожній косметичці — це гель для їх укладки. Він допомагає створити вдалий макіяж буквально за кілька секунд. Розберемося, як знайти найкращий продукт.

Що таке гель для брів, його призначення та різновиди

Принципом дії цей засіб нагадує стайлінг для волосся: пінку, лак або мус. Він потрібний, щоби вкласти волоски в одному положенні, також додає бровам візуального об’єму та текстури. За своїм виглядом засіб подібний до туші для вій. Це невеличкий флакон зі щіточкою, що трохи менша за розміром. Придбати продукт можуть навіть новачки в макіяжі, адже користуватися ним дуже просто.

Гель для брів

Гель для брів буває:

  • прозорим;
  • відтіночним;
  • у форматі тінту або крему.

Найпопулярніший різновид — засіб із прозорою текстурою. Він підходить усім, незалежно від кольору волосся. Це продукт виключно для фіксації й моделювання, він обволікає кожен волосок, вкладає в потрібному напрямку та тримає так весь день. Безбарвний гель ідеально підійде власницям густих і темних брів, а також прихильницям нюдового макіяжу.

Гель із певним відтінком не лише фіксує, але й надає кольору. Брови одразу виглядають яскравіше, густіше й об’ємніше, заразом зберігають свій природний вигляд.

Тінт трохи нагадує перманентне фарбування, але не такий стійкий. він забезпечує яскравий ефект, що зберігається кілька днів. Добре підходить для дуже світлих або нерівномірних брів, робить їх візуально густішими.

За консистенцією крем майже, як густа помада. Його навіть не кладуть у стандартний флакон зі щіточкою. Зазвичай це тюбик або баночка. Наносити його найзручніше скошеним аплікатором. Такий засіб дає максимально яскравий та виразний результат.

Як знайти свій гель для фіксації брів

Спочатку необхідно визначити, для чого саме продукт потрібен. Якщо брови від природи добре ростуть, не мають значних пробілів, і хочеться лише їх підкреслити — краще скористатися прозорим гелем-фіксатором. А коли тон волосків дуже світлий, між ними є багато вільного простору, слід віддати перевагу косметиці з відтінком, тінту або кремовій.

Кольоровий гель для брів буде доречний і в яскравому образі на вечір. Щоби макіяж очей не сильно контрастував із натуральними бровами, їх можна злегка відтінити. У спекотний або дощовий день варто віддати перевагу водостійкому засобу.

гель

Що стосується кольору, білявкам варто купувати косметику на тон-два темніше, а брюнеткам — трохи світліше за корені волосся. Рудоволосі жінки та власниці темно-русявих локонів можуть обрати карамельний або каштановий відтінок. Для створення арт-макіяжу є і більш екстремальні кольори, матові та з блиском: зелений, синій, фіолетовий.

Деякі продукти для брів містять корисні компоненти — вітаміни, екстракти та олії. Завдяки чому зміцнюють волоски й доглядають за шкірою. Наприклад, природний мінеральний гель для заповнення брів Hi-Def Brow Gel від RevitaLash Cosmetics з пептидами та вівсяним бета-глюканом. Він кондиціонує кожен волосок, створюючи чітку виразну форму та надаючи виразного об’єму.

Використовувати його краще в дуеті з кондиціонером RevitaBrow Advanced від того ж бренду. Він містить унікальний комплекс BioPeptin Complex з екстрактом зеленого чаю, біотином, пептидами, ліпідами та пантенолом. Вони покращують еластичність волосків, захищають їх від негативного впливу довкілля.

Також формула запобігає пошкодженню від макіяжу та стайлінгу. І надає природного сяяння. Разом вони зроблять брови максимально гарними, окресленими й текстурованими.