Як вивести бізнес на новий рівень завдяки SEO-просуванню

Promo
06.07.2021 16:50 Корисно
Створення і розкрутка сайту - один з ключових кроків для розвитку бізнесу. Щоб у короткі строки вивести свою справу на новий конкурентний рівень, потрібні інноваційні SEO-технології.

Успішність сучасного бізнесу у великій мірі залежить від популярності порталу чи сайту в інтернет-просторі. Підвищити популярність сайту можна кількома способами: розповісти про нього у соцмережах і своїм друзям та знайомим, оплатити рекламу. Перший спосіб занадто повільний і не результативний, а другий - занадто дорогий. До того ж, жоден з них не гарантує, що сайт буде у ТОПі пошукової системи. Аби сайт потрапив на перші сторінки пошукової видачі Google, потрібне просування та внутрішня оптимізація.

SEO («search engine optimization») – це пошукова оптимізація сайтів, тобто оптимізація під пошукові системи. Мільйони користувачів у різних  куточках планети щохвилини шукають інформацію, вводячи запит у пошуковий рядок. А пошукові системи шукають найкращу відповідь на запит користувача і видають його на сторінці пошукової видачі.

Для успішного просування сайтів треба не тільки підібрати правильні інструменти, але й постійно слідкувати за статистикою сайту, його рейтингом, і вчасно виправляти стратегію.

Найкраще у такому випадку - звернутися до SEO-спеціалістів, які професійно займаються просуванням веб-ресурсів та можуть врахувати всі нюанси й підводні камені, й у короткі терміни вивести сайт в ТОП. Тому треба обирати компанії з гарним портфоліо і репутацією, аби зберегти свій час і уникнути зайвих витрат.

Одним із лідерів SEO-просування є компанія «DVACOM», яка з 2004 року професійно займається діджиталізацією бізнесу. Основний і єдиний напрям компанії - це залучення клієнтів за допомогою органічної видачі Google.

Саме концентрація тільки на SEO просуванні допомагає компанії досягти високих результатів для клієнтів.

  • Фахівці компанії «DVACOM» зібрали інструменти, які успішно використовують відомі світові компанії. В результаті, був створений  інноваційний SEO - продукт для досягнення максимального зростання продажів вже в перші місяці.
  • Завдяки інноваційним інструментам, досягається 300%-не зростання продажів у перші місяці. Цей результат гарантований: він розписаний в SEO стратегії і закріплений в договорі.
  • Підхід компанії дозволяє окупити мінімальні інвестиції у перші 2-3 місяці. Серед успішних кейсів компанії - сайти "Roshen", "Rozetka", "Hotline" та інші.
  • Компанія «DVACOM» працює з клієнтами з усіх куточків світу. За 17 років діяльності компанія просунула в Google більше 5000 сайтів.

 

Автор: Тамара Кіч