Які вистави можна подивитися у театрі ім. Т. Г. Шевченка. Репертуар

Promo
12.11.2021 19:22 Корисно
19 листопада Харківський державний академічний драматичний театр ім. Т. Г. Шевченка запрошує на прем'єру СЕЗОНУ "Шукайте тенора".

19 листопада в Харкові у театрі ім. Т. Г. Шевченка о 18:00 прем'єра сезону "Шукайте тенора". Вистава триватиме 2 години 30 хвилин. 

"Шукайте тенора" – це вистава, яка переносить глядача в Америку 30-х років. Події розгортаються в оперному театрі міста Клівленда, куди запрошена зірка, найвидатніший тенор сучасності з Італії. Здавалося, що все йде за планом, бо всі квитки продано, весь бомонд запрошено, а розкішний банкет уже готовий, проте ніколи нічого не йде за планом. Спочатку головний герой спізнюється, а потім і взагалі влаштує кілька скандалів та один майстер-клас, а потім... Можливо, помре або ні? Проте, це вже і не важливо, бо співати партію Отелло немає кому. Чи зможуть замінити тенора, чи вдалою була ця ідея та чим взагалі все завершиться – можна дізнатися, подивившися виставу.

Нагадаємо, що після успіху на Бродвеї п’єса Кена Людвіга «Lend Me a Tenor» здобула дві премії Тоні, чотири премії Драма Деск і три премії Асоціації нью-йоркських критиків. Нині вона перекладена на понад десять мов і з успіхом йде на багатьох сценах світу.

Крім того, Харківський державний академічний драматичний театр ім. Т. Г. Шевченка запрошує на 12 не менш цікавих вистав, які так само можуть вас зацікавити.