Чи роблять чоловіки пластичні операції

Promo
26.11.2021 14:40 Корисно
За статистикою чоловіки становлять до 20 % усіх клієнтів, які користуються послугами косметичної хірургії. До того ж з кожним роком ця кількість зростає. Колись вважалось, що чоловік має «бути трішки красивішим мавпи», але ця застаріла думка практично повністю відійшла в минуле.

Навіщо чоловіки йдуть на «пластику»

Головна відповідь: тому ж, чому і жінки. Мати успіх у протилежної статі, мати статусний вигляд – у певних колах суспільства людина з явними дефектами буде сприйматися негативно. Яскравий приклад: зламаний ніс. Наслідки такої травми зазвичай виражаються не тільки в суб’єктивному дискомфорті під час дихання. Колись раніше зламаний ніс буде мати дуже характерний вигляд. І навіть якщо це сталося в дитячій або підлітковій бійці, до чоловіка буде упереджене ставлення – надто агресивний, неадекватний, звик розв’язувати проблеми за допомогою кулаків, а не дипломатичних навиків.

Тобто така операція, як пластика спинки носа, необхідна не тільки в суто естетичних цілях, але і для розвитку кар’єри в деяких сферах діяльності – бізнес, політика, громадська робота, навіть наука, адже вона безпосередньо пов’язана з виступами.

Професійні хірурги радять робити ринопластику якомога раніше. В ідеалі – до 25 років, поки ще не закрилися зони росту, а регенерація максимально активна.

ТОП-5 популярних пластичних операцій у чоловіків

Чоловіки все частіше звертаються по допомогу до пластичних хірургів. Ось ТОП-5 популярних у представників сильної статі операцій:

1. На першому місці за офіційними даними ринопластика. Ця операція займає 80 % усіх звернень, згідно із статистичними даними. Пластика носа чоловіків пов’язана в 70 % ситуацій і звертань з необхідністю виправити старі травми, які могли бути отримані в результаті бійок або навіть неакуратних дій під час активних ігор – як приклад можна навести футбол.

2. На другому місці – абдомінопластика. Це операція, яка виправляє живіт. У багатьох ситуаціях мова йде про локальну ліпосакцію – прибирають надлишковий жир, а також зайву шкіру, щоб було підтягнуто і привабливо.

3. Підтяжка чи ліфтинг обличчя. Ця операція повністю аналогічна тій, яку роблять жінки. І теж проводиться з аналогічною метою – чоловікам теж хочеться мати вигляд, молодший свого віку, свіжий, справляти приємне враження.

4. Четверта позиція за блефаро – підтяжкою повік. Позбавляє від мішків під очима, надає обличчю виразності.

5. П’ята – ментопластика або корекція підборіддя, яке має бути «вольовим».

Зморшки, обвислі ділянки шкіри нікого не прикрашають, тому рекомендовано розв’язати проблему за допомогою сучасних хірургічних методів.