Цифрова типографія: чому це оперативно, різноманітно та вигідно

Promo
14.01.2022 15:10 Корисно
Фото: 0472.ua Фото: 0472.ua
Вам потрібно надрукувати візитівки або фірмові календарі? Ви мрієте видати книгу, написану власноруч, але не наважуєтесь, бо звикли вважати, що це вам не по кишені? Дізнайтесь, де, як і чому це може бути якісно та недорого.

Між цифрою та офсетом

Для відповіді на ці запитання нам потрібно розібратися з видами поліграфії. Усім відомий офсетний друк – це той, яким друкували книжки та газети багато десятиріч. Так, він має деякі переваги – під час друку можна використовувати золоту та срібну краску, він не дуже вимогливий до якості паперу, кольори незначно, але все ж таки стійкіші. Але економічно вигідним офсетний друк стає тоді, коли ви друкуєте більш ніж 500 примірників. Серед вагомих недоліків цього виду друку – необхідність додрукової підготовки, тобто додаткового часу.

Цифровий друк. Зразок 1.

Фото: justprint.com.ua

А якщо вам потрібно терміново надрукувати невеличку книжку на 100 сторінок тиражем у 10 примірників як подарунок для родини? Або в цей же день отримати нові візитівки? Або підготувати продукцію для важливого заходу (теки, плакати, бейджі, блокноти, листівки, пакети, фірмові прапори та футболки)? Тоді варто звернутися в типографію, яка працює за цифровою технологією, наприклад, сюди: https://justprint.com.ua/. Тут вам навіть надрукують ваш логотип на ручках та чашках!

Цифрова типографія в Харкові: можливості та переваги

Отже, якщо вам треба надрукувати невелику кількість примірників вашої продукції (можна замовити навіть один) та зробити це швидко, то вам потрібна «цифра».

Цифровим способом можна нанести ваше зображення не тільки на папір, але й картон, плівку, пластик, фаянс, тканину та навіть комп’ютерні килимки – і це скоротить вам час для виготовлення великої кількості «фірмової» продукції.

Ще одна важлива перевага – ви можете замовити друк одного зразка (так званого сигнального примірника), щоб з’ясувати, чи не було зроблено помилку на рівні макета, та швиденько її виправити. Таким чином ви можете проконтролювати процес та отримати кінцевий продукт максимальної якості.

Цифровий друк. Зразок 2

Фото: justprint.com.ua

Ви можете захистити свою продукцію від підробок, «вдрукувавши» свою голограму.

Сучасні цифрові типографії в Харкові виконують усі види робіт з післядрукової обробки: вам зроблять все необхідне, щоб ви отримали кінцевий продукт – обріжуть, заламінують, сфальцюють тощо.

Зрозуміло, щоб отримати якісний результат, обираючи цифрову типографію в Харкові, треба уважно вивчити пропозиції та відгуки клієнтів, а щоб це було ще і вигідним – пошукати акції на сайтах цифрових типографій.

Автор: Ірина Мнішек