Де замовити одноразовий посуд для вашого бізнесу

Promo
28.10.2022 09:43 Корисно
Одноразовий посуд – це необхідний витратний матеріал для будь-якого бізнесу, який працює на виніс або доставку. Кафе та ресторанам потрібно завжди мати запас такого товару, а для цього необхідно мати надійного виробника.

Таким виробником є компанія Lookfort, яка вже понад п’ять років надає одноразовий посуд для бізнесу сфери HoReCa, оптових підприємців та виробничих цехів. Замовляючи продукцію компанії, ви отримуєте:

  • Оптимальні ціни – Lookfort тримає їх нижчими, ніж загалом у галузі, щоб залучити більше замовників;
  • Широкий асортимент – вибирайте форму, колір, матеріал, розмір та багато іншого серед товарів: від паличок для кави до якісних тарілок;
  • Роздрібні та оптові купівлі – компанія може забезпечити вас товаром у будь-якій кількості, до того ж ви зможете заощадити 15 %, якщо замовите оптом;
  • Швидку доставку – отримуйте товар у будь-якому місті України протягом трьох днів з моменту оформлення заявки без переплати за доставку.

В інтернет-магазині Lookfort можна легко придбати, наприклад, упаковку для піци. Переважна більшість представлених у каталозі товарів Lookfort є на складі, тому терміни поставок будуть мінімальними.

Якщо ви хочете, щоб ваш бренд виділявся, Lookfort може нанести назву компанії на вибрані види упаковки. Це займає до трьох тижнів, якщо є вже готовий до друку макет. На виготовлення макета знадобиться додатковий час.

Також у Lookfort можна придбати одноразові бумажні пакети оптом, які стали максимально актуальними після поширення роздрібної торгівлі. Така упаковка є чудовою альтернативою пластику, що допоможе зберегти екологію. Крафтові пакети підходять для приватного або комерційного використання. Вони є незамінними для підприємств, які торгують вуличною їжею, наприклад, хот-догами, шаурмою та іншими продуктами. У магазинах їх можна використовувати для пакування випічки або фасування вагових товарів, зокрема печива, цукерок та інших солодощів. До того ж паперові пакети актуальні й у побуті – для упаковки хліба, лаваша, формування ланчів та інших речей. Усі пропозиції представлені в каталозі, на кожному товарі вказана вартість, габарити та особливості.

В інтернет-магазині ви можете звернутися до менеджерів, які проконсультують з будь-яких питань стосовно замовлення, запропонують на вибір варіанти з каталогу, після чого допоможуть оформити заявку за будь-якими одноразовими товарами, які можуть вам знадобитися.