Усе про жіночі халати: модні тенденції та правила вибору

Promo
04.01.2022 10:30 Корисно
Халат — найпопулярніший різновид домашнього одягу. Його надягають після пробудження та перед сном, після душу, під час відпочинку вдома та коли займаються хатніми справами. Часто ставлення до цього предмета гардеробу упереджене. Мовляв, цезручно, але зовсім не привабливо. Прогресивні виробники спростовують міф, випускаючи найрізноманітніші моделі. Розкажемо детальніше про те, які халати сьогодні популярні та що врахувати при виборі.

Що пропонують онлайн-магазини: короткий огляд асортименту

Домашній одяг має основне призначення — забезпечити вам комфорт під час дозвілля. Халат просто незамінний для сучасної жінки. Красивий виріб не відволікає від побутових справ, адже не створює дискомфорту. До того ж такий одяг тішить око (і ваше, і партнера). Розмаїття моделей вражає. Найбільшим попитом користуються фасони:

  1. Класичний. Найпопулярніший варіант. Силует вільний чи напівприталений, закривається на запах, фіксується поясом. Можуть бути з кишенями або без них.
  2. Халат-сорочка. Відрізняється елегантним кроєм і дещо нагадує блузу. В такому запросто можна зустрічати гостей, робити селфі для соцмереж чи вийти на вулицю, якщо треба.
  3. Кімоно. Доволі приваблива модель із широким запахом. Чудово пасує до домашнього відпочинку.
  4. Пеньюар. Найзвабливіший напівпрозорий варіант, оздоблений невагомим мереживом, сіткою чи іншими декоративними елементами. Ідеальний варіант для романтичної вечері вдома. 

Варіантів безліч. Розгляньте всі, щоб знайти той, що пасуватиме саме вам. Оптимальне рішення — мати кілька моделей та одягати їх залежно від настрою.

Основні правила вибору домашнього одягу

Перед тим, як замовити жіночий халат https://anabel-arto.com/uk/sorochkihalaty в онлайн-магазині, зверніть увагу на наступне:

  • Призначення домашнього одягу. Для ванни, хатніх клопотів чи романтичних вечорів з коханим вам знадобляться різні моделі;
  • матеріал. Комфорт залежить саме від тканини. Важливо, щоб вона булла гіпоалергенною та приємною до тіла. Найбільшим попитом користуються вироби з шовку, бавовни, трикотажу, сатину, велюру, мережива; 
  • фасон. Правильно обраний халат допоможе скорегувати фігуру та підкреслити принади;
  • розмір. Якщо з ним прогадати, річ доведеться міняти, адже вона не подарує належного комфорту. Щоб вибрати одяг, який гарно сяде, скористайтеся підказками виробника та обов'язково потрібно звіритися з таблицею розмірів. Якщо сумніваєтесь, обирайте виріб на розмір більше, його легко зафіксувати поясом.

Не менш важливо оцінити естетичні характеристики: колір, принт, оздоблення. Якщо оберете привабливий одяг, то і настрій одразу покращиться.

Також зверніть увагу на довжину. Максі підходить на щодень у холодну пору року або після ванни, коли хочеться особливого затишку. Міді (до коліна) виглядають гарно і дуже зручні, якщо ви займаєтесь хатньою роботою. Міні надягають перед сном або для особливих випадків, виглядає це дуже спокусливо.