Естетична стоматологія: переваги, показання, особливості

Promo
05.10.2021 13:55 Корисно

Сучасна стоматологія дозволяє створити гарну посмішку, для чого використовуються різні варіанти. Серед них відбілювання зубів, реставрація спеціальними фотополімерними матеріалами, установка вінірів, люмінірів та безметалевих коронок. У Києві на Дарниці стоматологічна клініка iStomatolog пропонує новітні методики відновлення та лікування зубів будь-якої складності та за доступною вартістю. 

Естетична стоматологія: напрямки та показання

До основних напрямів естетичної стоматології відноситься: 

  • художня реставрація; 
  • безметалева кераміка; 
  • відбілювання зубів; 
  • установка вінірів та люмінірів. 

До основних показань для виконання естетичної реставрації відносять неестетичний колір емалі, карієс, відновлення форми та розміру зубів, відколи, заміна старих зубних коронок та ін. 

У клініці естетичної стоматології використовують різні сучасні матеріали для відновлення зубів. Це можуть бути фотополімери, дисилікат літію, цирконій, кераміка (полевошпатна, гібридна, склокераміка та ін.) та керамокомпозит. 

Сучасна естетична стоматологія в Києві застосовує фотополімерні матеріали японського виробництва. До головних їхніх переваг відносяться відмінні фізико-хімічні властивості, збереження стабільного кольору, тривалий термін служби, стійкий блиск, антикаріесна дія. 

Дисилікат літію широко використовується в естетичній стоматології, це міцний та надійний матеріал для виготовлення зубних коронок, вінірів, вкладок та накладок. З цирконію виготовляють протези та коронки, які сумісні з тканинами ясен та зубів. 

Кераміка відрізняється стійкістю до стирання та часто використовується для виготовлення різноманітних зубних конструкцій знімного або незнімного типу. Реставрація з використанням фотополімерних матеріалів проводиться при каріозних та некаріозних ураженнях зубів, відколах, заміні старих пломб, зміні кольору емалі, форми та розміру зуба. 

Вініри та люмініри в окремих випадках є альтернативою ортодонтичному лікуванню, вони застосовуються також для реставрації зубів з метою зміни форми, розміру, кольору емалі та ін. 

Безметалеві коронки встановлюють при сильному руйнуванні зуба, неможливості проведення відбілювання, заміні старої коронки тощо. Для створення білосніжної усмішки може бути призначено відбілювання зубів, яке проводиться різними способами в залежно від поставленої мети. 

Головні переваги стоматології iStomatolog на Дарниці

Основними перевагами звернення в стоматологію iStomatolog на Дарниці є наступне: 

  • персональний підхід до кожного пацієнта; 
  • доступні розцінки на послуги; 
  • гарантія безпеки; 
  • відмінний косметичний результат; 
  • застосування цифрової діагностики; 
  • кваліфіковані та досвідчені стоматологи; 
  • комп'ютерне моделювання усмішки. 

Записатися на консультацію до стоматолога можна онлайн на сайті клініки, отримати знижку та вибрати відповідний час для відвідування лікаря.