Гороскоп на 22–28 березня 2021 року

22.03.2021 09:30 Корисно
Коллаж: "Слобідський край" Коллаж: "Слобідський край"
Терези зірки попереджають про початок відповідального періоду, Скорпіонам радять звільнитися від зайвого, а Рибам – робити тільки те, що виходить само собою.

ОВЕН

Приймайте себе та навколишніх такими, які ви є насправді. Спробуйте бути природнішими та простішими. Розпочаті справи будуть успішними, не пропустіть цей момент. Ви можете бути зайво запальними й дратівливими через те, що все йде не так, як вам би хотілося. Але не тримайте зла й будьте великодушними до своїх близьких. У вихідні непередбаченим і дуже емоційним буде спілкування з протилежною статтю. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

ТЕЛЕЦЬ

Якісь проблеми емоційно вимотали вас, тому постарайтеся створити собі комфортнішу обстановку, спілкуйтеся з приємними для вас людьми. Ваші плани поступово починають реалізовуватися. Робота може зайняти дуже багато часу, але за значущістю вона лідирувати не буде. Енергійністю та активністю ви зможете зміцнити свої позиції. Не забувайте про свій дім, наведення порядку та створення комфорту в ньому – теж вельми важливе для вас завдання. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ

Ловіть мить удачі і постарайтеся її втримати, працюйте на свій успіх, у вашій кар’єрі й особистому житті зараз настав продуктивний період. Поспішайте реалізовувати свої таємні мрії, тому що ці дні відкривають перед вами найблискучіші перспективи. Постарайтеся контролювати свої емоції, навіть якщо вони будуть позитивними, все ж не розгубіться. У вихідні на вас чекає кохання, романтика та незабутні побачення. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

РАК

Відчуття власної значимості виникне не на порожньому місці, і використовувати плідний період необхідно сповна. Успіх у справах може багато в чому залежати від ваших організаторських здібностей, хоча навряд чи справа обійдеться без конкурентної боротьби. Перешкоди і проблеми ви зможете подолати, усе буде на вашу користь. По максимуму використовуйте всі позитивні ситуації вихідних. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ЛЕВ

Слушний час для вирішення багатьох питань мирним шляхом, імовірний компроміс без шкоди для ваших інтересів. Можливе прийняття позитивних рішень, які визначать ваше найближче майбутнє, постарайтеся бути активнішими й принциповішими. У вихідні побільше часу проведіть у компанії вірних друзів і коханої людини. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

ДІВА

На вас чекають приємні зустрічі й спілкування з цікавими людьми. Сповна можуть налагодитися стосунки з дітьми та сусідами. Суперечки з бюрократами та паперова тяганина можуть затягтися. Допомога друзів буде дуже своєчасна. Вихідні сприятливі для розв’язання домашніх і сімейних проблем. Сприятливий день – четвер, несприятливий – п’ятниця.

ТЕРЕЗИ

Не зациклюйтеся на минулих досягненнях, зберіться із силами та рішуче подолайте новий рубіж. За витрачені зусилля ви будете нагороджені сповна. У вас наступає відповідальний період кар’єрного росту та пов’язаних з ним службових і матеріальних досягнень. Якщо не розпорошуватися на дрібниці, то можна навчитися багато чому з того, до чого лежить ваша душа. Слушний час для початку нового пристрасного роману. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок.

СКОРПІОН

Чим чіткіше ви розпишете плани важливих справ, тим простіше вам буде все здійснити. Не дозволяйте, щоб хтось змінював ваші наміри. Ви маєте право бажати та одержати бажане. Час звільнитися від зайвого та непотрібного і спілкуватися з тими, хто вам справді дорогий. У вихідні складна життєва ситуація вирішиться на вашу користь. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

СТРІЛЕЦЬ

Схоже, вам хочеться новизни стосунків. Ви зараз як ніколи проникливі, використовуйте цей стан для прояснення багатьох загадок у своєму житті. У вихідні ви можете здивувати своїх друзів і знайомих несподіваною поведінкою, але це тільки приверне до вас увагу. Сприятливий день – середа, несприятливий – вівторок.

КОЗЕРІГ

Основними подіями можуть стати справи, пов’язані з родиною і домівкою. Пам’ятайте, що будь-які зміни хороші лише в розумних межах. Поцікавтеся ще будь-чиєю думкою, не вирішуйте все самі. Протягом усього тижня ви з легкістю зможете усунути практично будь-який конфлікт на роботі, просто направивши свою енергію на спільну справу. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

ВОДОЛІЙ

Зустрічі та нові знайомства виявляться плідними, хоча й не відразу. Так що постарайтеся зачарувати будь-яку компанію. Варто закласти фундамент для майбутніх важливих змін в особистому житті. Вам, схоже, доведеться доводити начальству, що ви здатні на багато чого. У незнайомій обстановці виявіть такт і стриманість, це дозволить уникнути непорозумінь. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

РИБИ

Сприятливий час для переходу до нового виду діяльності, змін у кар’єрі. Ви цілком здатні побудувати найскладнішу комбінацію заради досягнення мети, яка ніяк не хоче піддаватися. Наполегливості повинно вистачити, але результат може злегка розчарувати. Робіть тільки те, що виходить саме собою, і тоді вам піддадуться будь-які труднощі. У вихідні будьте обережними, не критикуйте близьких людей, постарайтеся бути лояльнішими. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.