Гороскоп на 9–15 листопада 2020 року

09.11.2020 09:50 Корисно
Фото: www.work.ua Фото: www.work.ua
Дівам та Скорпіонам не варто напружуватися, а Стрільцям та Терезам доведеться попрацювати на цьому тижні.

ОВЕН

Вам доведеться відстоювати свої погляди. Завдання хоч і шляхетне, але часом дуже стомлююче. Тримайтеся за те, що вважаєте найважливішим, але не відмовляйтеся піти на поступки в дрібницях. І не звалюйте на себе чужі проблеми та повноваження, подяки не буде. Вам варто виявити активність, щоб осідлати примхливу удачу. Взаєморозуміння й справедливий розподіл сімейних обов’язків дозволить уникнути багатьох неприємних ситуацій у вихідні. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

ТЕЛЕЦЬ

Якщо ви прагнете досягти успіху, то необхідно визначитися з принципами й чітко для себе з’ясувати, що ви хочете й на яких умовах. Постійні метання й спроби поміняти то одне, то інше – це шлях до провалу. Постарайтеся не зациклюватися на дрібницях і не соромтеся звертатися по допомогу. Бажано не тягти ковдру на себе й не приймати остаточних рішень. Також не варто ризикувати й робити необачні вчинки в особистому житті. Сприятливий день –  вівторок, несприятливий – четвер.

БЛИЗНЮКИ

Ваші найзаповітніші бажання здійснюються. Ви відчуєте, що проблеми, які вважалися нерозв’язними, просто пішли з вашого життя. Можна навіть розраховувати на диво та чарівництво. Є ймовірність підвищення на посаді та одержання прибутку. Ви зрозумієте, що даремно турбувалися, вас люблять і цінують, ви потрібні та навіть необхідні, вас хочуть зробити щасливішими. Вірте своїм почуттям, серце не обдурить. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

РАК

Ви багато чого досягнете й навіть встигнете реалізувати практично усі намічені плани, тільки намагайтеся не метушитися й вірити у власні сили. Краще спілкуватися тільки з найближчими людьми. Можете розраховувати на успіх. У спілкуванні з друзями намагайтеся уникати саркастичних висловлень і різкості, бережіть свої й чужі нерви. Вихідні присвятіть домашнім турботам, але без шуму й біганини, переставляти меблі не треба. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

ЛЕВ

У вас з’явиться можливість показати своєю ерудицією й винахідливістю. Начальство оцінить ваші заслуги гідно. Можливе зміцнення професійного й фінансового становища. Ви зможете реалізувати особисті проекти і привернути на свій бік навколишніх. Не сумнівайтеся у своїх силах і можливостях. Вас буде супроводжувати успіх у багатьох починаннях. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ДІВА

Важливо ввійти в робочий ритм і не перенапружуватися. Постарайтеся улагоджувати посталі питання мирним шляхом. Вас можуть турбувати дрібниці, постарайтеся не дратуватися й усвідомити, що іноді з дрібниць починаються великі справи. Не варто підозрювати своїх близьких у нещирості. Вихідні будуть доволі заморочливими, але потім суєта втрясеться, і ви отримаєте повноцінний відпочинок у хорошій компанії. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

ТЕРЕЗИ

Вам не завадить привести в ідеальний порядок усю документацію на роботі, тому що перевірка може наскочити в будь-яку хвилину. Від начальства краще триматися подалі, його може дратувати ваша активність і ініціативність. Але ваша особиста чарівність допоможе просунутися службовими сходами. Вихідні – слушний час для відновлення втрачених зв’язків і контактів. Діти порадують новими досягненнями. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

СКОРПІОН

Те, що вас хвилювало й турбувало, схоже, успішно вирішилося. Зараз час активно працювати, на вас чекає солідний прибуток. Будуть корисні контакти з керівництвом. Ви можете розслабитися й зробити саме те, що порадує особисто вас. В особистому житті на вас чекають тільки приємні події. У вихідні можливе здійснення головної мрії. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.

СТРІЛЕЦЬ

На вас чекає відповідальна робота. Постарайтеся не гнатися за іншими, а вибрати свій оптимальний темп у роботі. Вас можуть очікувати нові приємні знайомства, які згодом переростуть у справжню дружбу. Ви можете реалізувати свої задуми, але для цього знадобиться багато терпіння й витримки. У вихідні небажано брехати, тому що обман може швидко розкритися. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

КОЗЕРІГ

Ви можете відкрити в собі незвідані раніше грані й таланти. Професійне життя оживиться, і багато з людей з вашого оточення підтримають ваші починання. Ви можете несподівано змінити стиль своєї поведінки. Є ризик сказати те, що краще тримати в секреті. У вихідні як відпочинок влаштуйте поїздку на природу в невеликій компанії. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

ВОДОЛІЙ

Не відкладайте в довгу шухляду розв’язання проблем, дійте тут і зараз. Цей час підходить для цікавих і корисних знайомств та зміцнення ділових зв’язків, але не для відвертої розмови з начальством. Вихідні можуть внести плутанину в сімейні плани: усі учасники обговорення будуть висловлювати свої думки, вважаючи їх єдино правильними, і не зважаючи на інтереси інших. Почекайте, поки буря затихне, і озвучте свою пропозицію. Як не дивно, вона влаштує всіх. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

РИБИ

У вас буде рівний, хороший настрій, особливо, якщо ви зможете відпочити. Плавний плин робочих справ наповнить вас оптимізмом. Можливий початок повільного, але вірного просування службовими сходами. Дипломатія й такт дозволять успішно справлятися з поточними проблемами, зокрема і вельми делікатними. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.