Курси англійської: у чому полягають переваги

30.07.2021 14:04 Корисно
Навчання разом з колегами точно буде корисним і згуртує колектив Навчання разом з колегами точно буде корисним і згуртує колектив
Курси англійської прямо на робочому місці - оптимальна можливість ефективно вивчати іноземну мову в офісі.

Зараз з'являється все більше можливостей для навчання і замість звичного відвідування аудиторій ми можемо вивчати англійську онлайн з будь-якої точки планети. Один з варіантів вивчення мови - це курси англійської. Багато роботодавців готові навчати співробітників для підвищення якості роботи. Давайте подивимося, в чому переваги навчання на робочому місці і чому такі заняття будуть не менш корисні, ніж відвідування звичайних курсів.

  • Можливість навчатися, не витративши час на дорогу

Для багатьох людей, які працюють щільний графік - одна з основних причин відмови відвідувати курси англійської. Щоб потрапити на заняття, потрібно витратити час на дорогу або виділити дорогоцінні години у вихідний. Але тепер ви можете працювати і навчатися одночасно. Прочитайте на сайті школи англійської https://yappicorp.com.ua, як організовані заняття і яку програму можна вибрати. Вони підібрані так, що підійдуть компаніям з різними вимогами і підвищать рівень володіння англійською у співробітників.

  • Розвиток розмовної англійської

Хороші розмовні навички необхідні багатьом працівникам сучасних компаній. На курсах англійської учні тренуються розмовляти як між собою, так і з носієм мови. На заняттях розбирають конкретно ті комунікативні ситуації, які можуть виникнути під час робочого процесу. Крім цього, співробітників навчають, як вести діалог або переговори правильно і тактовно. Курси англійської точно навчать виходити з незручних ситуацій.

  • Контроль знань на курсах англійської

Успішність всіх співробітників контролюється викладачами та менеджерами школи. Потім ця інформація передається керівництву компанії. Таким чином, у кожного співробітника з'являється мотивація продовжувати навчання і показувати відмінні результати. При приватному відвідуванні ви відповідаєте тільки перед собою і при виникненні труднощів можете закинути вивчення англійської. Не виключено, що при досягненні певних результатів ви зможете отримати заохочення від керівництва.

  • Розбір тільки потрібних тем

При виборі курсу чітко оговорюється наповненість програми, а також вона адаптується до сфери діяльності компанії. Таким чином, ваша IT-компанія не буде годинами вивчати лексику для медиків або логістів, а зосередиться тільки на корисних знаннях. Це буде цікаво і корисно для кожного співробітника.

  • Зміцнення відносин в колективі

Вивчаючи англійську всім офісом, співробітники отримають нову тему для обговорення. Вони будуть підтримувати один одного, ділитися враженнями і разом розбирати незрозумілі моменти. Крім цього, навчання в колі знайомих людей завжди викликає здорову конкуренцію і мотивує на досягнення хороших результатів. А опрацювання комунікативних ситуацій неодмінно згуртує колектив і налагодить робочий процес.

Автор: Тамара Кіч