Курси підвищення кваліфікації «На Урок»: пропонуємо те, що цінно для освітян

Promo
01.11.2021 18:00 Корисно
Фото: life.pravda.com.ua Фото: life.pravda.com.ua
Курси підвищення кваліфікації вчителів – системний матеріал для покращення педагогічної майстерності. Навчання у відомих експертів з усієї України гарантує отримання найактуальніших знань і вмінь. До того ж кожний учитель може отримати ці знання онлайн – у комфортній атмосфері, у зручний час, із будь-якого куточка країни.

Чи варто вчителям проходити онлайн-курси?

Дехто вважає, що найкращими друзями хорошого вчителя є любов до дітей та багатий власний досвід. Безумовно, так і є! Любов до дітей передбачає бажання дати найкраще, навчити так, аби діти могли використовувати знання та навички у своєму житті та формувати власне здорове ставлення до довкілля.

Сучасний ритм життя не дозволяє витрачати свої ресурси непродуктивно. Навіщо гаяти час на дорогу, якщо його можна витратити на навчання чи спілкування з близькими? Навіщо збирати інформацію по зернятках, коли можна отримати пласт перевірених освітніх прийомів в одному місці? Звісно, ми маємо критично осмислювати всю вхідну інформацію, але пробувати та перевіряти доцільніше, ніж шукати дієві способи з усіх можливих світових джерел.

Онлайн-курси повністю відповідають вимогам ефективного навчання та сучасного світу. В умовах пандемії ми тимчасово не можемо збиратися разом, що, звісно, неабияк обмежує в виборі офлайн-заходів. Однак ми не обмежені у виборі найкращих джерел для навчання, спілкування та обміну досвідом.

Звісно, варто довіряти перевіреним джерелам. Наприклад, онлайн-курсам від Освітнього проєкту «На Урок». Тут ви знайдете багато цікавої та корисної інформації, що стане у пригоді на будь-якому уроці. Дізнатися більше можна за посиланням: https://naurok.com.ua/courses.

Переваги курсів від «На Урок»

З онлайн-курсами «На Урок» ви зможете:

  • Створити найсприятливіші умови для власної освіти «тут і зараз»: дистанційне навчання можна організувати у зручний для вас час.
  • Крокувати в ногу з часом. Удосконалення фахових навичок відповідно до нових наукових і педагогічних методик. Викладачі «На Урок» розуміють, що ефективність результату залежить від цікавості процесу, тому роблять усе, щоб уроки відповідали потребам та інтересам сучасних учнів
  • Рухатися за власною траєкторією розвитку. Ви можете обирати саме те, що вам цікаво, та розвивати ті компетентності, знання, вміння та навички, які стануть у пригоді задля досягнення власної мети.
  • Вчитися у найкращих. На курсах ви дізнаєтеся не лише про наукові розробки, але й зможете перейняти досвід кращих вітчизняних і зарубіжних колег.
  • Отримати сертифікат, який відповідає умовам чинного законодавства  одразу після складання «Підсумкового іспиту».

Оберіть цікавий напрям фахового вдосконалення й отримуйте безліч практичної та корисної інформації від кращих педагогів країни! Розвивайтеся разом із «На Урок»!