Магазини ортопедії в Харкові

Promo
10.09.2020 15:30 Корисно
Мережа магазинів «Медтехніка Ортосалон» надає високоякісне інноваційне медичне обладнання найрізноманітніших категорій і призначення.

Компанія посідає одне з перших місць серед організацій, що займаються реалізацією медичної продукції, призначеної для краси і здоров’я. Тісна співпраця з зарубіжними та вітчизняними виробниками світового рівня дозволяє реалізувати в магазинах «Медтехніка Ортосалон» широкий асортиментний ряд медичних і ортопедичних пристроїв і пристосувань.

Адреси магазинів у Харкові

Якщо цікавить медична техніка в Харкові для відновлення або профілактики, необхідно відвідати один з офлайн-магазинів «Медтехніка Ортосалон». У місті відкрито кілька торгових точок компанії. От їх адреси:

1. Вулиця Пушкінська, 50/52 – станція метро «Архітектора Бекетова».

2. Вулиця Полтавський Шлях, 148/2 – якщо їхати на метро, вийти треба на станції «Холодна гора».

3. Салтівське шосе, 262Б – сюди можна добратися на доволі великій кількості міських автобусів.

4. Проспект Незалежності, 17 – переміщаючись на метро, вийти потрібно на зупинці «Університет».

5. Проспект Науки ,41/43 – магазин розташований поруч зі станцією метро «23 Серпня».

6. Проспект Московський, 195 – необхідно вийти на станції метро «Турбоатом», магазин знаходиться поруч з лікарнею № 17.

7. Проспект Гагаріна, 20 – пасажирам слід вийти на станції метро «Проспект Гагаріна».

Ортопедичних салонів в Харкові доволі багато. Можна без проблем підібрати магазин, який буде розташований поруч з місцем проживання або тимчасового перебування. Це дозволить відвідати салон-магазин, витративши на дорогу мінімальну кількість часу, що дуже актуально для людей, які мають проблеми зі здоров’ям.

Допомога у виборі і високий рівень обслуговування

Незалежно від обраного в Харкові магазину, покупця зустрінуть не просто продавці, а професійна команда, робота яких спрямована на поліпшення якості життя покупців. Ідеться про таких фахівців, як:

1. Оператори call-центру. Це професіонали, з якими покупець спілкується насамперед. Перш ніж відвідати той чи інший магазин, необхідно зв’язатися з операторами по телефону, запитати про наявність товарної одиниці, уточнити місця розташування і отримати консультацію, як доїхати до магазину з мінімальними часовими витратами. Крім того, допомога консультантів необхідна в оформленні замовлення в інтернет-магазині.

2. Ортопеди. Безпосередньо в магазині можна пройти обстеження і отримати консультацію щодо вибору ортопедичного виробу.

3. Сурдологи. Проведуть діагностику слуху абсолютно безкоштовно, нададуть допомогу у виборі слухового апарата.

4. Продавці-консультанти. Це фахівці, які перед допуском до роботи проходять спеціальне навчання.

Усі без винятку професіонали, які працюють у магазинах ортопедії компанії «Медтехніка Ортосалон», допоможуть визначитися з вибором товару, спираючись на такі важливі чинники, як призначення продукції, марка, модель. Покупець отримає детальну інформацію про продукцію, що цікавить, дізнається її основні переваги та особливості. В результаті чого буде зроблене максимально обґрунтоване придбання.

Переваги придбання товару в «Медтехніка Ортосалон»

Надання широкого асортименту медичних товарів, а також високоякісний професійний сервіс обслуговування – головне завдання компанії «Медтехніка Ортосалон». Професійні консультації фахівців дозволять зробити обґрунтований вибір, придбати товар, який відповідає вимогам. Особливої уваги заслуговує можливість замовити доставку по Україні. Обрана продукція буде доставлена в будь-яке з міст країни.