Меблі з натурального дерева: основні переваги

Promo
02.08.2022 10:33 Корисно
Купівля меблів з натурального дерева – це завжди відмінне рішення. Оскільки поєднує у собі широкий асортимент, значну довговічність та максимальну екологічність. При цьому варто звертати увагу виключно на продукцію перевірених компаній.

Магазин "Шляхетні меблі" працює в Україні з 2006 року. За цей час він встиг добре себе зарекомендувати, оскільки займається реалізацією гарних, унікальних та дуже якісних виробів.

На сайті https://slmebli.com.ua/ представлено великий асортимент товарів з натурального дерева від найкращих американських брендів. Це дизайнерські, елітні меблі, які стануть прикрасою вашої домівки. Кімната стане по справжньому зручною та вишуканою. Можна підібрати вироби, які ідеально впишуться у будь-який стилістичний напрямок та зможуть максимально розкрити переваги навколишнього простору. Окрім унікального стилю та вишуканого дизайну, меблі з дерева мають ще багато переваг. 

Сильні сторони 

Перше, що приходить у голову, коли думаєш про деревину, це її екологічність. Оскільки це натуральний матеріал, він не виділяє жодної шкідливої речовини. Крім цього, він є відновлюваним та поповнюваним. Це означає, що на місці дерев, які вирубаються, висаджуються нові дерева. Сучасне законодавство суворо стежить за цим. Не менш важливим є й те, що цей матеріал повністю розкладається. Тому, коли річ все ж таки стане непридатною для подальшого використання, вона не буде негативно впливати на навколишнє середовище. На жаль цього не можна сказати про сучасні синтетичні матеріали. 

Другою сильною стороною меблів з дерева вважається їх довговічність. Навіть зараз на ринку вінтажних товарів представлена велика кількість шаф, столів та інших виробів, які були виготовлені понад сто років тому. При цьому, багато з них і зараз мають бездоганний вигляд. Купуючи нові елітні дерев’яні меблі – ви робите вклад у майбутнє. Не дивлячись на те, що вони є порівняно дорогими, згодом ця покупка обов'язково окупиться, оскільки меблі прослужать не одне десятиліття. І колись її зможуть використовувати ваші нащадки.

Як доповнення до попереднього пункту, можна додати, що дерев'яні меблі відмінно піддаються реставруванню. Це означає, що навіть якщо на поверхні з'являться пошкодження – її можна буде відремонтувати. Після цього вироби виглядатиме так само добре, як і раніше. Меблі із сучасних матеріалів зазвичай не придатні до серйозного ремонту. Тому в разі ламання її доведеться повністю замінити.

Не менш важливою перевагою таких меблів є їх універсальність. Вони однаково доречно виглядатимуть і в строгому, класичному дизайні, і в більш сучасних мінімалістичних варіантах. Ними можна обставити будь-яку кімнату, починаючи від кухні та закінчуючи спальнею. І скрізь вони виглядатимуть стильно та доречно, оскільки не зважаючи на те, що мода постійно змінюється, на натуральне дерево завжди є попит.

Автор: Юлія Гнатченко