Медтехніка для лікарень від української компанії MedicalStore

Promo
09.06.2022 17:00 Корисно
Фото: medicalstore.com.ua Фото: medicalstore.com.ua
Часи, коли встановлення діагнозу залежало лише від знань та досвіду лікаря, давно залишились у минулому. Зараз навіть найдосвідченіші лікарі обов’язково призначають обстеження за допомогою медичного обладнання – починаючи від уже звичного всім рентгену, або апарата УЗД, і закінчуючи складними сучасними томографами.

Жодна клініка  – якщо вона дбає про свою репутацію та клієнтів – обов’язково поповнює та оновлює  свій «парк» діагностичного та лікувального обладнання. Та й не тільки клініка – навіть лікар приватного кабінету не може працювати без необхідного устаткування. Що ж казати про великі лікарні, де завдяки техніці творять те, що років 40 тому здавалося б справжнім дивом – наприклад, видалити  камінь з жовчного міхура, не розрізаючи живіт, або дістатися через кінцівку до великої артерії майже біля серця та зробити там «прохід» для нормального кровотоку. 

Чи можна передове, сучасне, якісне обладнання, та й ще за прийнятною ціною  купити зараз в Україні? Відповідь – так, якщо медтехніку купити   у компанії MedicalStore.

Чому саме MedicalStore

По-перше, MedicalStore – це асортимент: компанія орієнтується і на приватні, і на державні клініки, і навіть на ветеринарні лікарні та кабінети і постачає обладнання з анестезіології, рентгенології, спінальної та нейрохірургії, ендоскопії (гнучкої і жорсткої), травматології та ортопедії, а крім того – для ультразвукової діагностики та МРТ. 

По-друге, це – якість: компанія постачає продукцію 30 найвідоміших виробників медичного обладнання з Європи, Азії та Америки, серед яких такі відомі бренди, як Stryker, ConMed Linvatec, Olympus, Karl Storz, Coviden, ERBE. Це гарантує  якість, адже продукція цих фірм відрізняється саме  такою характеристикою. 

По-третє, це – як кажуть, «повний цикл», тобто фахівці компанії можуть зробити для вашої лікарні або кабінету все – від А до Я. Компанія не тільки поставить обладнання, а й ще встановить його, налаштує, навчить ваш персонал працювати з технікою, якщо треба, а потім може «супроводжувати» її – тобто взяти на себе діагностику, ремонт та заміну комплектуючих у разі потреби.   

Ну і наостанок – доставку вашого замовлення компанія виконає безкоштовно, узявши на себе усі транспортні витрати. До того ж на встановлену техніку надається гарантія – 6, 12 та більше місяців. 

Частина техніки, яку пропонує компанія MedicalStore, вже була у вжитку, що значно знижує її ціну. Водночас для ендоскопії,  хірургії, рентгенології та ортопедії тут пропонують також і нове обладнання. А що стосується вживаної техніки, то вся вона проходить через   діагностику та ремонт, який роблять висококваліфіковані фахівці згідно з тими вимогами, що висувають підприємства-виробники. 

 
 

Автор: Ірина Мнішек