Мультифункціональні властивості спецодягу CENTER від «ПромЗІЗ-Спецодяг»

Promo
03.06.2022 09:57 Корисно
Представники різних професій за родом своєї діяльності виконують виробничі завдання і щохвилини стикаються з багатьма промисловими ризиками. Зважаючи на це, спецодяг повинен гнучко підлаштовуватися під специфіку умов праці, покривати потреби в захисті від шкідливих факторів виробництва і бути багатофункціональним.

Щоб забезпечити професіоналів якісною спецівкою, використовуються сучасні тканини з унікальними властивостями, розробляються цікаві конструкції одягу. Розглянемо, чи просто купити спецодяг у Києві, чим багатий ринок засобів індивідуального захисту в Україні і які новинки пропонують виробники робочого одягу.

Сучасні матеріали для спецодягу

Розвиток інноваційних текстильних технологій дозволяє виробляти тканини з повним набором лише «корисних» захисних властивостей. В арсеналі швейників високоміцні матеріали з поліефірних волокон з масловодовідштовхуючими, антистатичними, кислотостійкими властивостями. Спецодяг з таких матеріалів славиться довговічністю та високими показниками зносостійкості.

Поступово на пік популярності виходять мембранні тканини. Спецодяг, виготовлений з тканин з мембранним покриттям, добре захищає від опадів, вітру, нафти, розчинів лугів, кислот, виробничого бруду. Мембранні матеріали використовуються для виготовлення робочих курток, утеплених напівкомбінезонів. У такій спецівці комфортно та безпечно працювати за будь-якої екстремальної погоди.

Мембрана служить додатковим бар'єром, сутність якого полягає в здатності не пропускати одні речовини та не перешкоджати проходженню інших. Вона є тонким полімером, який розташовується під зовнішнім шаром основної тканини. З огляду на унікальність властивостей, робочі куртки з цих матеріалів мають одночасно вітрозахисні та дихаючі властивості.

Спецодяг CENTER: міцний та витривалий

Українська виробнича компанія «ПромЗІЗ-Спецодяг», ось посилання, відома на ринку під брендом ПромЗІЗтм як сумлінний постачальник робочого одягу з 27-річним досвідом роботи. Команда професіоналів-швейників моделює колекції захисного одягу CENTER для всіх галузей промисловості. Завдяки тісним зв'язкам з українськими та світовими постачальниками тканин, компанія пропонує ринку вироби, що відрізняються високою якістю та функціональністю.

У товарному портфелі, крім спецівки від загальних виробничих забруднень, є лінійки захисного одягу для особливо небезпечних професій:

  1. Сталеварів. Компанією розроблено плащі з інноваційних алюмінієвих матеріалів.
  2. Зварювальників. Пропонуємо надійні комбіновані костюми зі спилка та брезенту, а також легкі комплекти зі 100 % бавовни з вогнестійким просоченням.
  3. Хіміків. В асортименті костюми хімзахисту та полегшені моделі із захистом від кислот з концентрацією до 80 %.

Щоб спецодяг мав попит і тривалий термін експлуатації, важливо вибирати для його виготовлення зносостійкі тканини від перевірених виробників, розробляти моделі спецівки з досконалою ергономікою. Це під силу тільки досвідченим виробникам, які тонко знають специфіку виробництв з їх ризиками. Компанія ПромЗІЗтм пропонує збалансований асортимент засобів індивідуального захисту та спецодягу всіх рівнів захисту.