Навіщо купувати чохол на смартфон

Promo
22.07.2020 14:08 Корисно
Ваш гаджет прослужить вам набагато довше, якщо відразу після покупки ви його одягнете у підходящий чохол.

Чому варто купити чохол

Ми знаємо принаймні п’ять беззаперечних аргументів на користь придбання чохла для смартфона.

  1. Дизайн. Хоч щодня можна змінювати на ваш iPhone 11 чехол, залежно від того, чи ви йдете у похід, чи на вечірку. Так гаджет не скоро вам набридне, а отже, можна буде заощадити на покупці нового.
  2. Захист на випадок падіння. Якщо «бампер» підібрано правильно, основну силу удару він забере на себе.
  3. Усередину телефона менше потраплятиме пилу та вологи, а значить, його внутрішні механізми прослужать довше.
  4. Телефон у кишені чи сумці неминуче дряпатимуть, наприклад, ключі або інші тверді речі. Із цілим корпусом його згодом можна буде продати дорожче.
  5. Є чимало моделей чохлів, які мають також додаткові функції: в них є відділення для кредитних карт або можливість використати як підставку для зручного перегляду відео.

Який обрати

Зараз є великий вибір чохлів для смартфонів – на будь-який смак і гаманець. Зокрема, можна підібрати накладку «бампер» із наступних матеріалів на сайті https://vchehle.ua/iphone_11

Однотонний силікон

 

Термополіуретан

Термополіуретан + скло

Задня кришка із загартованого скла, а рамка з ударостійкого термополіуретану

Термополіуретан + полікарбонат

Із кріпленням під магнітний тримач

Силікон + полікарбонат + штучна шкіра

З кишенею для кредитної картки 

Силікон + полікарбонат

Протиударний, витримує падіння з висоти 2 метрів на бетон

Вибираючи чохол, варто пам'ятати, що цей аксесуар має ідеально підходити саме вашій моделі смартфона. Це важливо тому, що виробники роблять прорізи в конкретних місцях для динаміків, камери, а також випуклі елементи для бокових клавіш саме під конкретну модель. 

Отже, при замовленні в онлайн магазині шукайте чохол саме під вашу модель смартфона, навіть якщо «бампер» для попередньої моделі дуже схожий на той, що потрібний вам.

Може трапитися, що ви купили найновішу модель смартфона і чохли на неї ще не надійшли у масовий продаж. У такому разі деякі магазини пропонують послугу виготовлення чохла на замовлення – чітко під ваш гаджет. Хоча при цьому ціна аксесуару буде дещо вищою, а виконання замовлення доведеться почекати.

Тому обирайте чохли лише у перевірених онлайн магазинах, які мають широкий вибір, реальні відгуки про свою роботу та надають детальні консультації клієнтам.