Оригінальне взуття популярних спортивних брендів у Міратон

Promo
09.09.2021 13:40 Корисно
Кращі бренди кросівок змусять вас назавжди відмовитися від іншого взуття. Продукція відомих спортивних компаній представлена на сайті Miraton. Знайомтеся з моделями з нової колекції, на яку зараз діють приємні бонуси: безкоштовна доставка «Новою поштою» і промокоди зі знижками до 15%.

У грі, присвяченій кросівкам, улюблені масами лейбли зазвичай йдуть рука об руку з гігантами спортивної індустрії одягу. Далі розповідаємо про найпопулярніші бренди. Придбати кросівки чоловічі можна тут, а жіночі спортивні кросівки – за посиланням.

Nike

Компанія відома своєю абсолютною послідовністю, створивши великий список культових кросівок, з якими важко конкурувати будь-якому іншому бренду. Після більш ніж 50-річної історії Nike, як і раніше, залишається переможцем.

Adidas

Від ретро-стилів до перспективних силуетів – Adidas невпинно працює над тим, щоб зарекомендувати себе як серйозний гравець на ринку кросівок.

Converse

Converse пропонує різнопланові моделі: від баскетбольних кросівок, оповитих шармом у стилі ретро, до класичних парусинових кед.

Reebok

Reebok є міжнародним брендом, дизайн якого відображає його далекосяжні коріння і сучасну історію кросівок. Якщо ви шукаєте взуття, яке користується великою довірою в моді, за вигідною ціною, ваш вибір – Reebok.

New Balance

З початку 1900-х років типовий бренд dad shoes надихав незліченну кількість наслідувачів. Ці відверто масивні кросівки подарують комфорт люкс-класу.

Vans

Vans автентичні в тому сенсі, в якому більшість кросівок можуть тільки повторюватися. Створені в кінці 60-х, доступні і невибагливі Vans відразу ж стали популярні, зберігши асоціації з контркультурою.

Puma

Сьогодні це виробник з величезним вибором кросівок зі шнурівкою в ретро-стилі – той, що в значній мірі залишається вірним своїй естетичній ідентичності.

Asics

Кросівки цієї марки забезпечують безпрецедентну продуктивність без шкоди для підтримки і амортизації, що робить їх улюбленцями мільйонів.

Автор: Олена Загребельна