Особливості та переваги роботів-пилососів Xiaomi

Promo
23.11.2021 12:46 Корисно

Є сучасне рішення, як не витрачати на прибирання багато сил і часу. Робот пилосос xiaomi швидко зробить вологе і сухе прибирання, поки ви будете займатися дійсно важливими речами. Багато сучасних роботів-пилососів здатні робити прибирання навіть у величезному багатоповерховому будинку. Їх вибір величезний і сьогодні ми розповімо чому варто звернути увагу на продукцію Xiaomi.

Компанія Xiaomi виготовляє багато побутової техніки з інтелектуальними функціями. Одним з найпопулярніших таких продуктів є робот пилосос Xiaomi. Плюси роботів пилососів компанії:

  • широкий функціонал;
  • просте управління (невелика панель на корпусі пристрою);
  • ретельне прибиранняфункції вологого і сухого прибирання;
  • велика площа прибирання (в залежності від моделі);
  • безліч режимів під різні ситуації;
  • високотехнологічна система орієнтації в просторі;
  • маленькі габарити і елегантний дизайн.

Одна з найменших цін серед конкурентів

Роботи пилососи компанії мають безліч плюсів і в той же час одну з найменших цін. У компанії є дуже бюджетні моделі - в районі ста доларів і більш наворочені. Однак і бюджетні моделі легко впораються з якісної прибиранням в невеликому приміщенні. 

Моделі з потужною батареєю, які розраховані на великі приміщення, звичайно коштують дорожче, але ціна не вище за середню на ринку і пристрої відмінно справляються зі своїм завданням.  

Відмінне рішення для власників домашніх тварин

Господарям братів наших менших знайома біль від постійного перебування вовни по всій квартирі. Цю проблему легко і недорого вирішить девайс від компанії Xiaomi. Досить вибрати потрібний режим і пилосос, який буде достатньої висоти, щоб проходити під меблі.

Компанія постійно вдосконалює пристрої

Сяомі далеко просунулася в поліпшенні свого продукту через високий рівень конкуренції на ринку. На багато передових моделі встановлена система лазерної навігації, камера, що розпізнає предмети, безліч інтелектуальних функцій і удосконалений алгоритм прибирання, які приберуть вашу квартиру дуже швидко і якісно. 

Де вигідно купити Ксяомі робот пилосос?

В інтернет-магазині SKAY.UA кращі ціни на продукцію Xiaomi. На нашому сайті широкий асортимент товарів Xiaomi для будинку. У нас відмінні умови доставки і гарантії. Доставка по Одесі на суму від 1000 гривень безкоштовна. А також у нас один з найбільш великий асортимент техніки де кожен може знайти щось для себе 

Автор: Тамара Кіч