Прикорм без проблем: топ розумних ґаджетів для мам і тат

Promo
16.09.2021 11:40 Корисно
Коли дитина досягає віку 6 місяців, її організм потребує мікроелементів, які відсутні у грудному молоці. Так настає час знайомства малюка з дорослою кухнею. Але іноді батькам складно впоратися із цим завданням через примхи дитини і безліч процесів під час приготування. Без сучасних ґаджетів тут не обійтися. У цій статті ми розповімо про новинки у світі прикорму, які допоможуть привчити крихітку до страв без проблем і стресу.

Підігрівач для пляшечок. Такий пристрій не тільки розігріє харчування малюка до потрібної температури, але й буде підтримувати її протягом певного часу. У такому разі недогрів/перегрів пюре або молочної суміші практично виключений. Але пам'ятайте про правила використання ґаджета, коли підігріваєте дитячі пляшечки:

  • Оптимальна температура харчування - близько 36 °C.
  • Будь-яку дитячу їжу та молочні суміші зокрема не варто розігрівати більше одного разу.
  • Якщо плануєте використовувати зціджене грудне молоко, зберігайте його в морозилці. А потім, перед приготуванням, перекладіть у холодильник до повного розморожування.

Стільчик для годування. Безпека дитини і чистота - головні причини купити стільчик для годування. Найпоширенішим і найбільш функціональним видом є високі класичні моделі. Їхні пластикові або металеві трубчасті ніжки регулюються за висотою, а знявши стільницю, можна приставляти до дорослого столу. Можливо, ви плануєте малюкові братика або сестричку? Тоді придивіться до сидінь з регульованою спинкою. Їх можна перевести в режим сну і використовувати як шезлонг для новонароджених або крихіток, які ще не навчилися сидіти.

До речі, у деяких моделях є й функція заколисування. Після використання такі стільчики складаються як книжка і легко ховаються у комод або шафу. Також складні вироби можна транспортувати в багажнику легкового автомобіля. Вони дуже стійкі, мобільні та надійні.

Пароварка-блендер. Вона об'єднує функції стаціонарного блендера і електричної пароварки - ґаджет водночас обробляє продукти термічним та механічним способом. А значить, заощадить час на приготуванні страв для крихітки. Звичайно, завдяки інноваційним технологіям і розумній системі підбору температури залежно від типу інгредієнтів, їжа зберігає корисні властивості, більшість вітамінів і мікроелементів. Те, що потрібно для малюків під час прикорму.

Що приготувати? У пароварці-блендері виходять ідеальні м'ясні, овочеві та фруктові супи-пюре. А також смузі з різних продуктів. Просто покладіть їх до ємності для подрібнення - і через кілька секунд ваша дитина буде насолоджуватися готовим смачним блюдом.

З кожним роком виробники випускають нові ґаджети та сучасні пристосування для безтурботного дитинства і легкого батьківства. Слідкуйте за новинами і не пропустіть можливість придбати найкраще для свого малюка.