Салат «Мімоза» в лаваші: незвична подача звичайної страви

19.12.2020 16:12 Корисно
фото iamcook.ru фото iamcook.ru
А ви знали, що салат «Мімоза» можна подати... в лаваші? Отже, швидше записуйте рецепт, у ньому немає нічого складного, а в результаті виходить страва два-в-одному – і закуска, і салат, ситно і дуже смачно.

Знадобляться:
лаваш тонкий – 4 невеликі листи,
тунець – 1 банка,
морква – 1 шт.,
сир твердий – 100 г,
яйце – 2 шт.,
зелена цибуля – 4 пера,
майонез – за смаком.

Моркву і яйця відварити, остудити і почистити. Натерти на дрібній тертці твердий сир, яйця і моркву, зелену цибулю дрібно порізати. Перший лист лаваша змастити невеликою кількістю майонезу і посипати вареним яйцем, щільно згорнути в рулет. Другий лист намазати майонезом і розподілити по ньому натерту моркву. З одного краю цього листа покласти вже готовий рулет з яйцем і акуратно скрутити в один загальний рулет. Тунця викласти в миску і розім’яти виделкою. На третій лист лаваша рівномірно викласти тунця і зелену цибулю, з краю покласти вже раніше готовий рулет з морквою та яйцем і скрутити все в один. Наступним шаром буде сирний. На четвертий лист лаваша нанести тонкий шар майонезу, розкласти натертий сир, викласти готовий рулет з краю і скрутити все в один загальний рулет.

Також подивіться  Готуємо рулетики з печінкових млинців

Загорнути його в харчову плівку і покласти в холодильник на деякий час. Перед подачею можна зверху прикрасити за бажанням.