Санаторії Трускавця – правильний вибір для відпочинку та покращення свого здоров’я

Promo
03.02.2022 11:20 Корисно

Якщо ви хочете добре відпочити серед мальовничої природи якомога далі від повсякденної суєти – не обов’язково їхати за кордон. Можна відвідати санаторії Трускавця (детальнийперелік: https://sanatorii.in.ua/truskavets-sanatorii/) . Це не велике місто, що розташоване у Львівській області, вже протягом багатьох років радісно приймає багатьох гостей.

Сьогодні гостями Трускавця є не лише українці, але й іноземці, які по-справжньому цінують перлини України. Популярність курорт отримав завдяки приголомшливим краєвидам, величним горам і свіжому повітрю. Вже багато туристів змогли оцінити справжні дива, які творить мінеральна й термальна вода.

Де відпочити в Трускавці?

Головною перевагою здравниць курортного містечка вважається розвинена інфраструктура та можливість приймати гостей цілий рік. Якщо ви вибрали Трускавець – відпочинок недорого можливий, при цьому з послугами  за європейськими стандартами. Особливою популярністю користуються наступні санаторії:

  • «Дніпро Бескид»;
  • «Арніка»;
  • «Віктор»;
  • «Алмаз»;
  • «Кристал»;
  • «Шахтар»;
  • «Аркада»;
  • «Карпати».

Вибираючи здравниці в Трускавці, ви можете не турбуватись про комфортність відпочинку. Умови проживання повністю відповідають висококласному рівню.

Смачне та здорове харчування пропонують затишні  кафетерії та їдальні на територіях санаторіїв. Розвинена інфраструктура дозволяє по максимуму урізноманітнити відпочинок – спортивні майданчики, плавання в басейні, відвідування сауни та бані.

Користь від лікування термальними й мінеральними водами

Путівки в санаторій для пенсіонерів в Трускавець вибирають через наявність лікувальних мінеральних і термальних вод. В основі лікування – 3-разове вживання цих вод в строго зазначеній кількості та різної температури, до або після їжі.

В здравницях використовуються наступні методи:

  • інгаляція;
  • лікування термальними водами;
  • фізіотерапія;
  • бальнеотерапія.

Для внутрішнього вживання приймають такі мінеральні води як «Марія», «Софія» «Нафтуся», використовують сіль «Барбара». Зовнішньо застосовують у вигляді ванн, промивань, гідромасажу, зрошення. Медичними показаннями до відвідування санаторії в Трускавця є патології нирок і сечовивідних шляхів, порушення обміну речовин.

Критерії вибору санаторіїв в Трускавці

Перш ніж вибрати санаторій, необхідно одразу ж визначитись з його спеціалізацією та методами лікування. Наприклад, для поїздки на оздоровлення в Трускавець санаторій «Кристал» має гарну оздоровчу програму, що дає можливість і підвищити імунітет, і гарно відпочити.

Фактори, що вливають на вибір санаторію:

  1. Бюджет. Визначившись з сумою, ви можете вибрати санаторій та комплексні оздоровчі послуги.
  2. Наявність офіційного сайту. Завдяки каталогам в інтернеті можливо ознайомитися з процедурами, які пропонують санаторії.
  3. Відгуки про умови відпочинку і лікування дозволяють отримати інформацію від реальних відпочивальників.

Якщо вам необхідний бюджетний відпочинок в Трускавці, можна звернутися до туристичної фірми, де кваліфіковані співробітники підберуть санаторій відповідно до ваших вимог.

Як забронювати санаторій?

Детально ознайомившись з наданою інформацією, з’являється можливість вибрати правильний санаторій у Трускавці, відпочинок в якому піде тільки на користь. Все що необхідно зробити – це натиснути на кнопку «Бронювати», вести свої дані й дочекатися дзвінка менеджера. Консультанту за телефоном ви можете поставити питання, що цікавлять.

Якщо сумніваєтесь у своєму виборі – менеджери допоможуть визначитись, розкажуть про переваги вибраного санаторію й дадуть свої рекомендації. Отримати консультацію можливо онлайн або за контактним телефоном:

  • +38 (067) 496 19 19
  • +38 (095) 496 19 19

Санаторії Трускавця – це гарний вибір не тільки для якісного відпочинку, але й для оздоровлення всього організму.