Сушарка для рушників Laris - українське виробництво, європейська якість

Promo
07.03.2019 10:00 Корисно
Фото: incmty.com Фото: incmty.com
Вибираючи сушарку, багато хто не здогадуються, що Україна займає лідируюче місце в їх виготовленні.

Зайдіть в будь-який великий інтернет-магазин, наприклад, Сантехшара (тут посиланняі ви побачите, що більшість сушарок для рушників виготовлені в нашій країні. Компанія Laris дуже популярна в Європі, завдяки довговічності конструкцій і величезній різноманітності форм.

Бренд Ларіс пропонує водяні і електричні моделі різних габаритів. У модельному ряду ви знайдете класичні змійовики, невеликі вироби М або П-подібної форми, а також великі системи сходового типу. Компанія також виготовляє сушарки нестандартних розмірів за індивідуальним замовленням. Клієнтам пропонують намалювати потрібну форму, вказавши розміри. Технологи оцінюють ефективність, дають поради щодо поліпшення і відправляють в роботу.

Міцність труби - довговічність всієї конструкції

Якість водяної сушарки для рушників залежить від товщини основних стійок і поперечок, наявності швів, їх надійності, а також використовуваного матеріалу. Важливо, щоб труби не були занадто товстими або дуже тонкими. Товсті довго гріються, тонкі - легше деформуються і швидше ламаються. Оптимальна товщина стінок - 2 мм (за умови використання нержавіючої сталі).

Українська компанія Ларіс для виготовлення продукції використовує нержавійку класу AISI 304. Товщина стінок готових виробів від 1,5 до 2 мм. Основні труби (бічні) мають 2 мм. Поперечки роблять трохи тонша до 1,5 мм. Такі конструкції поєднують легкість і довговічність. Виробник доводить надійність продукції гарантійним терміном в 50 років.
Також про надійність конструкцій свідчать результати тестів, які показують, що системи компанії Ларіс витримують тиск до 30 атмосфер. Такі удари рідко трапляються в системах центрального водопостачання, але ці моделі їх точно витримають. Особливу увагу розробники приділяють очищенню і зміцненню швів, адже ці вузли - найбільш слабке місце.

Скільки коштує сушарка для рушників Ларіс?

Продукція українського виробника радує не тільки якістю, але і ціною. Невеликий М-подібний змійовик в середньому обійдеться 800-900 гривень. Це буде модель, виготовлена з товстої труби (2 мм) з трьома крапками кріплень. За якістю вона перевершує аналоги в своєму ціновому сегменті. Модель сходового типу розміром 40х50 см коштує 1500 гривень. Вона складається з двох товстих труб і 8 перекладин. Ця форма зручна для великих сімей, адже дозволяє одночасно сушити кілька рушників і багато білизни.