ТОП-3 криптовалютні біржі, на яких можна заробляти

Promo
25.01.2022 14:00 Корисно

На яких криптобіржах здійснювати торгівлю? В цій статті ви можете знайти популярні біржі криптовалют світу та дізнатися чому їх обирають.

Криптовалютні біржі, окрім класичної торгівлі, сьогодні надають можливість зберігати свої активи та вільно інвестувати їх у будь-якому напрямі. Перш ніж обирати торгову платформу, варто звернути увагу на окремі нюанси, до яких можна віднести наступне:

  • Рейтинг, надійність та репутація.
  • Розмір комісії та кількість торгових пар.
  • Платіжні опції.
  • Реєстрація та верифікація користувача.
  • Оперативність служби підтримки.

Також варто враховувати механізми та доступний функціонал, який сьогодні пропонують біржі криптовалюти із списку найкращих. Кожна платформа має низку переваг та недоліків, тому варто орієнтуватися на першочергові задачі та власні цілі.

Криптобіржі, які дають змогу заробляти

Пропонується короткий огляд найпопулярніших ресурсів, які сьогодні обирають користувачі для власної діяльності.

Binance

Нова та водночас відома біржа, яка відноситься до ТОП-5 всього добового обсягу торгів. На фоні аналогічних площадок ресурс є пріоритетним за низькі комісійні збори, оперативну обробку транзакцій. Сучасна технологія платформи може проводити 1,4 ордери в секунду.

Користувачам пропонується простий та доступний інтерфейс, відсутність обов’язкової верифікації, мобільний додаток. Криптобіржа підтримує топові цифрові валюти та дає змогу завести будь-який гаманець.

BTC-Alpha

Британська платформа, яка діє з 2015 року. Ключові переваги біржі: двофакторна аутентифікація, мінімальна комісія для торгів – 0,1%, розширений набір трейдингових пар та монет. Користувачам дають можливість переказувати кошти всередині біржі, при цьому комісія становить 0%. Додатково пропонується:

  • Реферальна програма.
  • Крос-платформна торгівля.
  • Цілодобовий саппорт.

Щоб більше дізнатися про криптовалютну біржу, обов’язково оцініть функціональний та опціональний набір.

Huobi

Експертна торгова платформа, яка розроблена спеціально для професійних трейдерів. З 2017-2018 року ресурс вийшов «в світ». Якщо вам потрібна криптовалюта, біржа Huobi сьогодні займає 3 місце в світі за сумарним обсягом торгів (більше 518 млрд. доларів за 24 години). Сьогодні загальний обсяг активів користувачів на платформі передбачає близько 10 млрд. доларів. Головна особливість площадки – постійний ріст блокчейн-екосистеми з сервісними центрами по всьому світові.

Окрім наведених бірж, популярності набирає і такий ресурс, як WhiteBit. Безпечна платформа з гнучким та зрозумілим інтерфейсом, унікальними інструментами та високою швидкістю обробки ордерів.